Skip to ContentSkip to Navigation
About us Working at the University of Groningen Job opportunities

1e jaars BBL-leerling management-assistent (0,8 fte) (L015221)

Functieomschrijving

Op deze plek in onze organisatie kan een gemiddelde werkdag er ongeveer als volgt uitzien:

Je begint je dag met een kopje koffie/thee met je collega’s (online of in het echt), daarna open je je mail en probeert alle vragen van opleidelingen en medewerkers van de afdeling te beantwoorden. Veel doe je via de mail, maar ook de vragen die je per telefoon of door collega’s aan je bureau worden gesteld pak je voortvarend op. Dit doe je natuurlijk zo klantvriendelijk mogelijk en zo nodig verwijs je mensen door, zodat ze beter geholpen worden. Tussen de bedrijven door voer je gegevens in, zodat alle overzichten up-to-date zijn en verwerk je de post. Daarnaast zorg je ervoor dat bijeenkomsten en vergaderingen tijdig gepland zijn en verzamel en verstuur je de hiervoor benodigde stukken. Aan het eind van de dag sluit je af en ga je met een tevreden gevoel naar huis.
Op basis van je talenten kijken we samen waar en hoe jouw werkzaamheden uitgebreid kunnen worden.

Afdelingsspecifieke werkzaamheden/taken:

● verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. onderwijsdagen en overige (organisatiebrede) activiteiten
● verrichten van logistieke werkzaamheden
● beheer mailbox PPO algemeen.

Functie-eisen

Je start met een 2-jarige BBL-opleiding tot management-assistent (niveau 4) bij een ROC (Alfacollege of Noorderpoortcollege te Groningen). Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

● je staat iedereen vriendelijk en behulpzaam te woord en mensen komen graag met hun vragen bij je. Indien nodig kom je met oplossingen voor problemen
● je redt je prima in Nederlands en Engels zowel in spreken als schrijven
● je kunt goed plannen en organiseren en hebt gevoel voor wat anderen prettig vinden en kunt goed op hun wensen inspelen
● je kunt goed tegen hectiek en je planning aanpassen is voor jou de normaalste zaak van de wereld
● je beheerst algemene ICT-vaardigheden (bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft office).

Competenties: leergierig, stressbestendig, collegiaal, kunnen samenwerken

Organisatie

Wij zijn een van de 13 universiteiten van Nederland en een van de grootste werkgevers van het Noorden. We zijn trots op onze plaats in de wereldtop van universitaire opleidingen. Opleiding en ontwikkeling is onze core-business. Bij ons studeren ruim 36.000 studenten, en we groeien nog steeds! Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om het vak van management-assistent bij ons te leren, naast het volgen van je opleiding. Wij zijn door het SBB in 2019 uitgeroepen tot beste leerbedrijf van het Noorden en ook dit jaar zijn wij weer voorgedragen.

Jaarlijks werken ongeveer 30 BBL-leerlingen bij de RUG en de praktijkbegeleiders worden allemaal geschoold om jou het vak zo goed mogelijk te leren en je zo goed mogelijk te begeleiden.

Ben jij een echte regeltante of regelneef, werk jij graag op de computer, doorloop jij jouw werkdag met een grote glimlach en ben jij iemand die het hoofd koel houdt en goed overzicht kan bewaren? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling management-assistent.

Je krijgt 1 dag per week les op een regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfacollege) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Jouw plek in de organisatie
De vacature is bij de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW), Opleidingsinstituut PPO (Postmaster PSY Opleidingen).
PPO is het samenwerkingsverband tussen de Rijksuniversiteit Groningen en de Stichting Psychologische Vervolgopleidingen en de Stichting Universitaire Postmasteropleiding Orthopedagogiek Groningen. Een aparte afdeling van de faculteit verzorgt voor het samenwerkingsverband de beroepsopleidingen tot GZ-psycholoog, psychotherapeut (PT), orthopedagoog-generalist (OG) en de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog (KP). De opleidingen bestaan uit een cursorisch en een praktijkdeel en worden georganiseerd in samenwerking met praktijkinstellingen uit de geestelijke gezondheidszorg. Het opleidingsinstituut is gehuisvest aan het Damsterplein in de binnenstad van Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

● je salaris start op € 1.151,20 Als je 22 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1.413,60 bruto per maand in het eerste jaar bij 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
● je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Na 9 maanden bekijken we of er voldoende reden is om je aanstelling met een jaar te verlengen.
● wij betalen de kosten voor je opleiding en je leermiddelen
● je krijgt een ruim aantal vakantiedagen
● de mogelijkheid om je bij het Secretaresse-netwerk aan te sluiten en zo je netwerk uit te breiden.

Ingangsdatum: 1 oktober 2021

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 9 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 augustus 2021.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

  • Hilda Tolsma, opleidingsondersteuner en praktijkbegeleider, 050 3633013., h.tolsma rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.