About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Coördinator onderwijsbalie/administratie (0,8 fte) (221449)

Functieomschrijving

Als coördinator van de onderwijsbalie/ administratie coördineer je de werkzaamheden binnen de onderwijsbalie en -administratie en draag je zorg voor de informatievoorziening richting studenten. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van de teamleider onderwijsadministratie.

Je taken zullen onder meer bestaan uit:

● het coördineren van en toezien op een goede en gedegen uitvoering van de werkzaamheden van de onderwijsbalie en -administratie en bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening;
● de dagelijkse aansturing van een team van vier medewerkers;
● coördineren en uitvoeren van de onderwijs- en examenadministratie en de studievoortgangsregistratie;
● bijdragen aan het implementeren van voorschriften en procedures;
● informeren van baliemedewerkers, medewerkers, docenten en studenten over het onderwijs, procedures en richtlijnen;
● fungeren als intern aanspreekpunt voor vragen van medewerkers (studieadviseurs, coördinatoren en docenten) met betrekking tot de onderwijsadministratie.

Je beschikt over:

● bij voorkeur een afgeronde opleiding op hbo-niveau en anders heb je al op dit niveau werkervaring opgedaan;
● voldoende vakinhoudelijke kennis op het gebied van onderwijsadministratie;
● goede kennis van en ruime ervaring met ProgRESS.net, ProgressWWW, Ocasys en MS Office;
● enige ervaring met coördineren van werkzaamheden en aansturen van medewerkers;
● je hebt geen enkele moeite je goed uit te drukken in zowel Nederlands als in het Engels;
● wij vinden de volgende competenties belangrijk: accurate, dienstverlenende, flexibele, oplossingsgerichte en stressbestendige instelling.

Organisatie

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een van de 11 faculteiten van de Rijksuniversiteit Groningen. Het is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. Er werken ca 650 medewerkers, waarvan 40 bij de afdeling het Onderwijsinstituut (OWI). Het Onderwijsinstituut ondersteunt docenten en studenten bij het onderwijs. Binnen deze afdeling werken de studieadviseurs, de onderwijsadministrateurs en beleidsmedewerkers.
Voor het team Onderwijsbalie en -administratie zoeken wij een nieuwe collega die de werkzaamheden van de onderwijsbalie/-administratie coördineert en nauw samenwerkt met de teamleider onderwijsbalie/ administratie. Het betreft een nieuwe functie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor de Nederlandse Universiteiten:

● een salaris afhankelijk van ervaring van minimaal € 2656,- bruto per maand en maximaal € 3.548,- (schaal 8) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
● 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen

Na een jaar zal worden geëvalueerd of dit een passend profiel is.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met een omvang van 0,8 fte. De functie is voorlopig ingedeeld in het profiel teamleider 2. Een mogelijke verlenging of omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd na dit jaar is afhankelijk van een positieve beoordeling.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 16 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sluitingsdatum is verlengd in verband met de vakantieperiode.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mevrouw G. (Ellen) Stäbler, g.stabler rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature