About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Medewerker gebouwbeheer (1,0 fte) (221446)

Functieomschrijving

Als medewerker gebouwbeheer ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid in de aan jou toegewezen gebouwen. Daarnaast pak je ook alle eerstelijns storingen op. Deze zullen meestal gebouw-gerelateerd zijn.

Je wordt hiërarchisch aangestuurd door de gebiedsmanager back office en gebouwbeheer. Je werkt nauw samen met de medewerkers van de front office en de back office en medewerkers van de afdeling Gebouw- en Terreinbeheer (GTB).

NB je bent bereid ook buiten kantooruren te werken.

Taken & verantwoordelijkheden

● het oplossen van kleine (technische) storingen en het afhandelen of doorzetten van storingsmeldingen in FMIS
● het uitvoeren van kleine klussen en onderhoudswerkzaamheden
● het ontvangen en begeleiden van leveranciers
● uitvoering en afstemming van kleine projecten (zoals verhuizingen) met interne gebruikers
● verantwoordelijk voor orde en netheid van de gebouwen en voorkomen en verhelpen van onveilige situaties
● logistieke taken
● het klaarzetten van meubilair en apparatuur in vergaderzalen, onderwijsruimten en algemene ruimten (ten behoeve van onderwijs en evenementen)
● preventietaken zoals eerstelijns werkplekcheck, het plaatsen van Arbo hulpmiddelen en het instellen van de werkplek
● beheersing van de Nederlandse en Engelse taal op minimaal B2 niveau.

Functie-eisen

● minimaal mbo-niveau, richting facilitaire dienstverlening of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
● ervaring in klein onderhoudswerk
● ervaring met computerprogramma’s zoals mail en FMIS
● beheersing van de Nederlandse en Engelse taal op minimaal (niveau B1/B2)
● uitstekende mondelinge communicatie
● werkt gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen. Is accuraat
● klantgerichtheid
● resultaatgerichtheid.

Organisatie

Het Facilitair Bedrijf van de Rijkuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie waar een kleine 200 medewerkers zich inzetten voor het leveren van een breed palet aan producten en diensten.

Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facility management, vastgoed en investeringen, arbo & milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten.

Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

Met ingang van september 2021 worden ook alle decentrale facilitaire functies bij de Rijksuniversiteit Groningen ondergebracht bij het Facilitair Bedrijf. Voor deze nieuwe facilitaire organisatie zoeken wij nog een medewerker gebouwbeheer voor het cluster Zernike Oost.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een marktconform salaris. De functie medewerker gebouwbeheer is ingedeeld in schaal 5. Het salaris bedraagt minimaal € 1.914,- en maximaal € 2.723,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen. De cao NU kent een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd. Bij goed functioneren volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 16 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mevrouw M.J. Koekoek, 06-30700998, m.j.koekoek rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature