Skip to ContentSkip to Navigation
About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Netwerk engineer (1,0 fte) (221433)

Functieomschrijving

Als netwerk engineer ga je bij team Network Infrastructure Services (NIS) aan de slag en ben je specialist op het gebied van netwerktechnologieen. Team NIS beheert, onderhoud en vernieuwd de omvangrijke ICT Infrastructuur van de Rijksuniversiteit Groningen. Als netwerk engineer beheer, installeer en analyseer je de componenten van de technische netwerkinfrastructuur van de faculteiten en diensten van de RuG, de Periferie van RUGNet.

Taken en verantwoordelijkheden:

• netwerken installeren, configureren en troubleshooten
• adviseren over onderhoud en innovatie van het netwerk

Functie-eisen

• mbo-niveau, relevante (technische) opleiding
• algemene kennis van netwerktechnieken danwel de bereidheid zich daarin te gaan bekwamen middels relevante studies
• bereidheid om deel te nemen in een bereikbaarheids- en aanwezigheidsdienst
• kennis van Cisco netwerkapparatuur
• kennis Cisco ISE en/of DNA-C is een pré
• kennis van ITIL-procedures.

Als persoon ben je een teamspeler, klantgericht, communicatief vaardig en vindt uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent pro-actief, stressbestendig en secuur (overdracht, documentatie, e.d.) en heb je goede trouble-shooting skills (analytisch vermogen). Daarnaast vind je het leuk om mee te werken in projecten die regelmatig buiten kantoortijden worden verricht en heb je een hands-on mentaliteit.

Organisatie

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is met ruim 270 medewerkers het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Het CIT beheert de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000 studenten en 7.500 medewerkers van de universiteit die wereldwijd tot de top 100 behoort.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’.
Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Bedrijfsvoering, Basiswerkplekken en Infrastructuur. Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en samen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

● afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.920,- tot maximaal € 4.012,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd
● 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
● een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid tot een verlenging
● aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen vóór 20 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats in week 35.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

  • De heer S.J.M. Cligge, coördinator NIS/Periferie, 050-3637012, s.j.m.cligge rug.nl
  • Ing. H.U.A. Koers, teamlead NIS, 050-3639230, h.u.a.koers rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature