About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Kwaliteitsmedewerker (1,0 fte) (221431)

Functieomschrijving

Het CIT heeft de ambitie om in 2025 haar kwaliteit en informatiebeveiliging structureel geborgd hebben in een integraal managementsysteem dat voldoet aan de ISO 9001 en 27001 eisen. Om deze ambitie te kunnen realiseren kom jij als kwaliteitsmedewerker ons team CIO-office versterken om het management nog beter te ondersteunen bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie. Samen met de enterprise architect, informatiemanager, chief information security officer, security officer, project management officer, projectmanager en de kwaliteitsmanager ondersteun je de professionaliseringsslag van het CIT en werk je mee aan het planmatig documenteren en implementeren van de kwaliteits- en informatiebeveiligingsmaatregelen.

Jouw taken bestaan in hoofdlijnen uit:
● meewerken aan de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid, procedures en protocollen en het ondersteunen van proceseigenaren bij het opstellen van kwaliteitsdocumenten;
● geven van interne voorlichting, instructies en ondersteuning aan de teams met betrekking tot de uitvoering van het kwaliteitsbeleid;
● up-to-date houden van het managementsysteem. Signaleren, controleren en rapporteren over de werkzaamheden zoals beschreven in het managementhandboek. Opstellen van verbetervoorstellen, probleem- en procesanalyses die voortvloeien uit audits, klachten en incidenten en het bewaken van de voortgang.

De volgende vaardigheden en kwalificaties zijn vereist:
● relevante opleiding cq kennis op HBO-niveau, aangevuld met ervaring op het gebied van ISO certificering en kwaliteitszorg in de IT- of zorgsector (ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510)
● goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels
● competenties: Analytisch vermogen, mondelinge communicatie, accuratesse en resultaatgerichtheid.

Organisatie

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen
is het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van
informatie- en communicatietechnologie. Met ruim 270 medewerkers beheert het
CIT de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000
studenten en 7.500 medewerkers. De Rijksuniversiteit Groningen behoort
wereldwijd tot de top 100 van universiteiten.
Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair
onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze
missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’.
Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van
de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in
vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Bedrijfsvoering, Basiswerkplekken en
Infrastructuur.

Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en
samen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:
• Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.790 tot maximaal
€ 4.402 (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid tot een verlenging
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel
Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te
sturen vóór 30 juli 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mevrouw W.P. Baan, Quality Officer CIT, 050-3639282, w.p.baan rug.nl
  • Matto Fransen, CISO RUG, 050-3639204, m.j.fransen rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature