About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Secretaresse Institute for Science Education and Communication (ISEC) (0,7 fte) (221430)

Functieomschrijving

De secretaresse biedt secretariële ondersteuning aan de medewerkers van het instituut bij hun werkzaamheden.

Uw taken bestaan onder meer uit:

• algemene taken, zoals het verzorgen van correspondentie, archivering, agendabeheer, telefoon- , post- en mailafhandeling, ziekteregistratie etc.
• ondersteuning instituut (website, accomodatie, financiële administratie, projectadministratie)
• informatieverstrekking aan externen, medewerkers en studenten
• beheer wetenschappelijke informatie (PURE, Hora Finita)
• organiseren, notuleren en uitwerken van vergaderingen en overleg
• organiseren van bijeenkomsten.

• opleiding op havo/vwo-niveau, aangevuld met relevante (secretaresse)opleiding
• uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels in woord en geschrift
• ervaring in zelfstandige secretariële functies, bij voorkeur met werkervaring in een academische omgeving
• zelfstandig, initiatiefrijk, oplossingsgericht, flexibel, stressbestendig, accuraat, planmatig
• uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en gericht op samenwerken.

Organisatie

De Faculty of Science and Engineering (FSE) van de Rijksuniversiteit Groningen voert onderzoek en onderwijs op academisch niveau uit in de bètawetenschappen. De onderzoeksgebieden omvatten onder meer Biologie, Farmacie, Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Natuurkunde, Scheikunde, Sterrenkunde, Wiskunde en Technische Bedrijfskunde.

Het Institute for Science Education and Communication (ISEC) voert onderzoek uit naar onderwijs in de bètadisciplines in basis-, voortgezet en wetenschappelijk onderwijs en naar wetenschapscommunicatie, en verzorgt onderwijs in samenwerking met de Lerarenopleiding in de master Educatie en Communicatie in de Wiskunde en Natuurwetenschappen. ISEC is sterk internationaal georiënteerd.

Bij ISEC komt met ingang van 1 september 2021 een tijdelijke positie voor een jaar beschikbaar voor een secretaressefunctie met mogelijkheid op verlenging voor een langere periode.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.052,- tot maximaal € 2.853,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen.
• een aanstelling voor de periode van 1 jaar. In de loop van het jaar wordt duidelijk of verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk is.

Datum van indiensttreding: 1 september 2021

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, te sturen vóór 16 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Prof. dr. Lucy Avraamidou, 06-27194432, L.Avraamidou rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature