About us Working at the University of Groningen Job opportunities

ICT-Beheerder Werkplekken (1,0 fte) (221393)

Functieomschrijving

Als ICT-Beheerder 2 ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de Windowswerkplekken die gebruikt worden binnen de RUG. De werkplekken worden virtueel en fysiek aangeboden ter ondersteuning van onder andere onderwijs en onderzoek. Je helpt mee aan het ontwerp en bouwt mee aan een betrouwbare en veilige omgeving die up-to-date is. Je levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de architectuur voor de workspace infrastructure en de benodigde componenten.
Je geeft gevraagd en ongevraagd advies uit aan de betrokken partijen binnen het CIT.

Functie-eisen

Bij de CIT bestaat niet zoiets als een gewone Windowsomgeving, daarom zijn de volgende vaardigheden, mogelijkheden en kwalificaties vereist:

• hbo werk -en denkniveau
  • recente certificeringen op het gebied van Citrix en Microsoft
  • kennis en ervaring met Citrix XenApp, XenDesktop en Provisioning Services (PVS)
  • kennis en ervaring met Ivanti Automation en Ivanti Workspace Control
  • kennis en ervaring met VMware en storage systemen
  • diepgaande kennis en ervaring met PowerShell
  • ervaring met VDI is een vereiste
  • ervaring met het werken vanuit de agile gedachte
  • ervaring met Cloudplatformen (zoals Azure)
  • ervaring met de Microsoft Security Baseline
  • kennis van o.a AD, DNS, DHCP, Firewall en Certificaten is een pre.

Als persoon ben je een teamspeler, klantgericht, communicatief vaardig en vindt uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent pro-actief, creatief en nauwkeurig. Verwacht wordt dat de medewerker bereid is om deel te nemen aan de consignatiedienst.

Organisatie

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is met ruim 270 medewerkers het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Het CIT beheert de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000 studenten en ruim 7.500 medewerkers van de universiteit die wereldwijd tot de top 100 behoort.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Bedrijfsvoering, Basiswerkplekken en Infrastructuur. Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en samen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.790,- tot maximaal € 4.402,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid tot een verlenging of vast dienstverband (na een positieve beoordeling)
• aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen vóór 30 juli 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Erwin de Wilde, 050-3639200, e.r.de.wilde rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature