About us Working at the University of Groningen Job opportunities

BBL-leerling Management-assistent Honours College (0,8 fte) (L007221)

Wat ga je doen?
De werkzaamheden/taken tijdens je opleiding zullen zich in eerste instantie richten op:

• agendabeheer en afspraken maken
• post en e-mailbehandeling/correspondentie (NL/ENG)
• uitvoering diverse administratieve taken/procedures
• voorbereiden en notuleren (NL/ENG) van vergaderingen
• mede-organiseren van bijeenkomsten en evenementen
• bijjhouden computerbestanden/overzichten.

Taken en werkzaamheden worden aangepast aan het niveau van de leerling.
Op basis van je talenten en ontwikkeling kijken we samen waar en hoe jouw werkzaamheden uitgebreid kunnen worden.

Wat neem je mee?
Je start (of bent al gestart) met een 2-jarige BBL-opleiding tot management-assistent (niveau 4) bij een ROC (Alfacollege of Noorderpoortcollege te Groningen).

Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

• je staat iedereen vriendelijk en behulpzaam te woord en mensen komen graag met hun vragen bij je. Indien nodig kom je met oplossingen voor problemen
• je redt je prima in Nederlands en Engels zowel in spreken als schrijven
• je kunt goed plannen en organiseren en hebt gevoel voor wat anderen prettig vinden en kunt goed op hun wensen inspelen
• je kunt goed tegen hectiek en je planning aanpassen is voor jou de normaalste zaak van de wereld
• bij voorkeur een havo-diploma
• je beheerst algemene ICT-vaardigheden (bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft Office).

Competenties: proactief, nauwkeurig, leergierig, stressbestendig, collegiaal, kunnen samenwerken

Wij zoeken een enthousiaste, vriendelijke, en zelfstandige collega. Iemand die het werk ziet, initiatief toont, niet bang is om vragen te stellen en goed om kan gaan met de verschillende mensen die op het Honours College voorbij komen. Gezien het internationale karakter van het Honours College is kennis van Engels (in woord en geschrift) een pre.

Organisatie

Wij zijn een van de 13 universiteiten van Nederland en een van de grootste werkgevers van het Noorden. We zijn trots op onze plaats in de wereldtop van universitaire opleidingen. Opleiding en ontwikkeling is onze core-business. Bij ons studeren ruim 36.000 studenten, en we groeien nog steeds! Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om het vak van management-assistent bij ons te leren, naast het volgen van je opleiding. Wij zijn door het SBB in 2019 uitgeroepen tot beste leerbedrijf van het Noorden (https://www.rug.nl/news/2019/07/grytsje-hellinga-en-de-rug-verkozen-tot-beste-praktijkopleider-en-beste-leerbedrijf-van-provinci) en ook dit jaar zijn wij weer voorgedragen.

Jaarlijks werken ongeveer 30 BBL-leerlingen bij de RUG en de praktijkbegeleiders worden allemaal geschoold om jou het vak zo goed mogelijk te leren en je zo goed mogelijk te begeleiden.

Ben jij een echte regeltante of regelneef, werk jij graag op de computer, doorloop jij jouw werkdag met een grote glimlach en ben jij iemand die het hoofd koel houdt en goed overzicht kan bewaren? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling management-assistent.

Je krijgt 1 dag per week les op een regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfacollege) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Jouw plek in de organisatie
De vacature is bij het Honours College. Deze afdeling van de Rijksuniversiteit Groningen verzorgt universiteitsbreed onderwijs voor getalenteerde studenten en biedt deze studenten de kans het beste uit zichzelf te halen. Er is zowel een Engelstalig bachelor- als een master honoursprogramma wat de student volgt naast zijn reguliere opleiding. De organisatie van het Honours College bestaat uit een klein team dat samenwerkt met alle faculteiten binnen de universiteit. Je komt te werken op het bureau studentzaken van het Honours College en samen ondersteunen jullie op professionele wijze de administratieve en organisatorische processen ten behoeve van het Honours onderwijs. Je werkt samen met de drie vaste medewerkers van studentzaken en zult begeleid worden door één van deze medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou?
• je salaris start op € 1151,20 Als je 22 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1413,60 bruto per maand in het eerste jaar bij 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
• je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Na 9 maanden bekijken we of er voldoende reden is om je aanstelling met een jaar te verlengen.
• wij betalen de kosten voor je opleiding en je leermiddelen
• je krijgt een ruim aantal vakantiedagen
• de mogelijkheid om je bij het Secretaresse-netwerk aan te sluiten en zo je netwerk uit te breiden.

Ingangsdatum: 1 september 2021

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór donderdag 24 juni 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De gesprekken met de kandidaten zullen plaatsvinden op dinsdag 29 juni 2021.

Het is goed om te weten dat we tijdens het sollicitatiegesprek graag ook even kort in het Engels met je willen spreken.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Marieke Blaauw, marieke.blaauw rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature