About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Senior Beleidsmedewerker/Projectmanager Vastgoed & Investeringsprojecten (1,0) (221307)

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het adviseren op vastgoedbeleid, het oplossen van huisvestingsvraagstukken en het vorm geven aan projecten in de initiatieffase, waaronder het betrekken van de juiste mensen in de juiste fase en het (laten) opstellen van projectdoelstellingen, projectdefinitie en een programma van eisen.

De voornaamste taken zijn:

• algemene ondersteuning/advisering op het gebied van het vastgoedmanagement
• bijdragen aan het opstellen, uitdragen en uitvoeren van het vastgoedbeleid van de Rijksuniversiteit Groningen
• analyse van huisvestingsbehoefte en deze vertalen in oplossingen, waaronder het opstellen van meerjarige huisvestingsplannen voor organisatieonderdelen
• het als projectleider verantwoordelijk zijn voor projecten in de initiatieffase. Daarna wordt, afhankelijk van de aard van het project en de werkverdeling binnen de afdeling, bepaald of en wanneer een project wordt overgedragen aan een collega
• gevraagd en ongevraagd helder adviseren omtrent vastgoedaangelegenheden, zowel informeel als formeel, waaronder het schrijven van voorstellen aan het College van Bestuur
• het mede oplossen van kwesties rondom het vastgoed.

Functie-eisen

• afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Vastgoed of aanverwant
• wo werk- en denkniveau
• ruime werkervaring in een vergelijkbare functie
• ervaring met het managen van complexe vastgoedprojecten, vooral in de initiatiefase
• teamspirit en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Competenties: samenbindend vermogen, overtuigingskracht, analytisch vermogen, probleemoplossend vermogen, communicatief sterk (mondeling en schriftelijk), zelfstandige werker en teamspeler, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

De ideale kandidaat is enthousiast en kan kansen creëren om een dynamische organisatie als de Rijksuniversiteit Groningen optimaal te faciliteren door middel van duurzame vastgoedoplossingen. Belangrijke kenmerken: stressbestendig, buiten de kaders kunnen denken en een enthousiaste teamspeler.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen verzorgt kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, is internationaal georiënteerd, honoreert verschillen in ambities en talenten, werkt actief samen met bedrijfsleven, overheden en burgers, en behoort tot de top 100 van universiteiten in de wereld.

De afdeling Vastgoed en Investeringsprojecten (VGI) is binnen de Rijksuniversiteit Groningen verantwoordelijk voor het huisvestingsbeleid en voor de ontwikkeling en realisatie van huisvestingsprojecten. Het betreft hier veelal projecten met een groot bouwvolume in een bestuurlijk complexe omgeving.

Binnen de afdeling werken zeventien gedreven professionals, waaronder senior-beleidsmedewerkers en projectmanagers. Wegens extra werkzaamheden in de komende jaren zoeken wij een beleidsmedewerker die bijdraagt aan het vastgoedbeleid van de Rijksuniversiteit Groningen.

Samen met de afdeling Gebouw- en Terreinbeheer van het Facilitair Bedrijf werkt VGI aan een nieuwe vastgoedorganisatie. U wordt in eerste instantie aangesteld bij de afdeling VGI, maar zult op termijn overgaan naar de vastgoedorganisatie. Het kan niet worden uitgesloten dat uw takenpakket dan wijzigt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 4.538,- tot maximaal € 5.826,- (schaal 12) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket
• in eerste instantie een dienstverband voor de duur van één jaar om te beoordelen of u aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Datum van indiensttreding: zo snel mogelijk.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 21 juni 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Mr. H.M. Loozen, hoofd Vastgoed- en Investeringsprojecten a.i., 06-55694509, h.m.loozen rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature