About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Junior onderzoeker ‘Vertel Het!’ (0,4 fte) (221089)

Functieomschrijving

Voor het project ‘Vertel Het’ (gefinancierd door ZonMW) zijn we op zoek naar een junior onderzoeker. Binnen dit project richten we ons op het meten van de effecten van een nieuw ontwikkelde interventie om opvoeders te ondersteunen in het bevorderen van communicatie en taal bij kinderen en volwassenen met aangeboren doofblindheid. Er is binnen het grote project een omvangrijke hoeveelheid video-opnames verzameld, die moeten worden geanalyseerd. De kandidaat zal zich bezighouden met het coderen van de video-opnames van interacties tussen personen met doofblindheid en hun ouders, leerkrachten en begeleiders. De kandidaat zal hiervoor worden getraind. Daarbij zal de kandidaat samenwerken met de promovenda en de dagelijkse begeleider van de promovenda.

Functie-eisen

Van een ideale kandidaat voor deze functie van junior onderzoeker verwachten wij:

• afgestudeerd in sociale wetenschappen of taalwetenschappen
• affiniteit met personen met een beperking
• kennis inzake observatie, coderen en het gebruik van ELAN strekt tot aanbeveling
• competenties: analytisch vermogen, concentratievermogen, nauwkeurigheid, goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, doorzettingsvermogen.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 35.000 studenten en 6.000 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

De vacature is bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW), basiseenheid Orthopedagogiek: Leren & Ontwikkelen. De Faculteit GMW is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost of voorkomen. Bij de Faculteit werken ca. 650 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor de Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.790,- tot maximaal € 3.217,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen.
• een tijdelijk contract met een omvang van 0,4 fte voor de periode van 1 jaar.

Datum van indiensttreding: 1 mei 2021 (eerder is mogelijk)

Sollicitatie

U kunt solliciteren door uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 3 maart 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 16 maart 2021.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Dr Saskia Damen, s.damen rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature