About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Programmamanager University of Groningen Business School (0,5 fte) (221060)

Functieomschrijving

Voor deze uitdagende functie zoeken we een ervaren programma-manager die de volgende werkzaamheden uitvoert:

• ontwikkelen, organiseren en coördineren van executive onderwijsprogramma’s voor ervaren deelnemers uit het bedrijfsleven en de not-for-profit sector
• afstemming met de desbetreffende (programma-)directeur(en), inhoudelijke docenten, vakgroepen, teamgenoten en marketingcommunicatie
• ontwikkelen van nieuwe studiegidsen, brochures, online en offline wervingsprogramma’s en collaboration tools in samenspraak met bovenstaande stakeholders
• studieadvies en voorlichting geven aan geïnteresseerden en deelnemers, en adviseren van deelnemers over onderwijsgerelateerde zaken
• het uitvoeren van de rol van klankbord voor studenten en docenten
• samen met het hele team werken aan het netwerk van de opleiding, bestaande uit aspirant-studenten, studenten en alumni; het planmatig nderhouden van die relaties
• bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijsproces tijdens het opzetten
• invoeren (inschrijving en registratie), uitvoeren (offline/online ondersteuning docenten) en onderhouden (evaluaties en feedback deelnemers) van het onderwijs
• signaleren en bijsturing van eventuele knelpunten in de uitvoering van programma’s.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zoeken we een ervaren programma-manager die tenminste voldoet aan het volgende:

• hbo+ of academisch niveau
• goede sociale en communicatieve vaardigheden
• echte teamplayer met diplomatieke en verbindende vaardigheden
• kennis en ervaring t.a.v. het organiseren en coördineren van (post initiële) onderwijsactiviteiten
• ervaring met werving van deelnemers/klanten
• kennis van social media, Office- en CRM programma’s
• kennis van financiële processen en systemen
• goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en is betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 35.000 studenten en 6.000 medewerkers worden zo veel mogelijk gestimuleerd.

De vacature betreft binnen de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) de University of Groningen Business School (UGBS). UGBS biedt onderwijs aan voor diegenen die zich naast het werk willen verdiepen in een vakgebied of een leven lang kennis willen verrijken. Wij bieden executive masters in accounting en finance, executive MBA’s in food, health, energy en sustainability en korte programma’s op het gebied van o.a. Leadership, HR, Digitalisation, Customer Experience, Accountancy, Finance & Control, Mergers & Acquisitions, Food, Health en Energy.

Voor de Executive Master in Finance & Control (EMFC) zoeken wij een ervaren programma-manager. Deze programma-manager zal van de aanstelling van 0,5 fte, 0,4 fte van de tijd besteden aan de EMFC en 0,1 fte aan een nader te bepalen “kleiner” programma.

De EMFC wordt geleid en georganiseerd door een team bestaande uit de opleidingsdirecteur, de opleidingscoördinator, een secretaresse en de te werven programma-manager. De opleidingsdirecteur en de opleidingscoördinator houden zich vooral bezig met de inhoud van het programma. De programma-manager en de secretaresse zijn vooral bezig met de werving van studenten, het ondersteunen van docenten en studenten en de organisatie van het programma. In de inhoudelijke en in de organisatorische taken hechten wij aan onderling overleg en samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van kennis en relevante werkervaring van minimaal € 2.790,- bruto per maand tot maximaal € 4.402,- (schaal 10) op basis van volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• in eerste instantie een tijdelijke aanstelling met een omvang van 0,5 fte voor de duur van 1 jaar. Na 9 maanden wordt bepaald of een verlenging met een jaar van toepassing of waarna na twee jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 2 maart 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• De heer J.T. Bouma, j.t.bouma rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature