About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Medewerker Salarisadministratie (1,0 fte) (220429)

Functieomschrijving

Je gaat in nauwe samenwerking met je collega’s van de salarisadministratie zelfstandig bezig met het:

• verwerken en controleren van personeels- en salarismutaties
• uitvoeren en afronden van de maandelijkse salarisverwerking
• voorbereiden, aanleveren en controleren van gegevens t.b.v. Belastingdienst, pensioenfonds en de financiële administratie
• toetsen van mutaties op basis van actuele wet- en regelgeving
• maken van berekeningen met betrekking tot rechtspositionele aangelegenheden
• leveren van input voor en het beheren van de werkinstructies met betrekking tot de salarisadministratie
• het uitvoeren van controles en analyseren van output
• signaleren en informeren van de HR-collega’s over de gevolgen van ontwikkelingen op het gebied van sociale verzekeringen en fiscale wet- en regelgeving
• ondersteunen en adviseren van de HR-collega’s bij salaristechnische zaken en het verlenen van administratieve ondersteuning op het gebied van personeelsadministratie
• het verstrekken van informatie met betrekking tot o.a. salaris en pensioen aan diverse instanties.

Je voldoet aan het volgende eisenpakket:

• mbo+ werk- en denkniveau
• in het bezit van een PDL-diploma
• enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
• kennis van en ervaring met het werken met AFAS
• actuele kennis van de sociale en fiscale wetgeving
• oog voor procesverbetering en een planmatige werkwijze
• een resultaat- en klantgerichte instelling, analytisch sterk, weet de juiste prioriteiten te stellen, werkt gestructureerd en is communicatief vaardig
• uitgebreide kennis van en werkervaring met Excel
• een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• flexibel en oog hebben voor het totale werkveld van HR
• in dit team nemen jouw collega’s jouw werkzaamheden over bij afwezigheid en jij die van hen.

Organisatie

Bij HR-Services is ruimte ontstaan voor het aantrekken van een medewerker Salarisadministratie.
HR-Services verricht de administratieve diensten gericht op personeelsbeheer van de RUG. Het gaat hierbij om de personeelsadministratie, de salarisadministratie, Recruitment Services, beheer personeelsdossiers, arbeidsvoorwaarden, PhD Scholarship Desk, HR-Flex en de HR-Information Desk. HR-Services heeft een nauwe samenwerkingsrelatie met HR-Advies.
De salarisadministratie is verantwoordelijk voor een correcte en tijdige verwerking van de salarissen en de financiële administratieve afhandeling daarvan. De salarisverwerking wordt gedaan binnen AFAS. HR-Services is één van de vijf onderdelen van de afdeling HR-RUG. De andere onderdelen zijn: HR-Advies Binnenstad, HR-Advies Zernike, HR-Innovatie en HR-Experts.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.656,- tot maximaal € 3.548,- (schaal 8) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• een tijdelijk contract voor de periode van een jaar met de mogelijkheid van een verlenging voor nog een jaar; dit laatste is afhankelijk van de stand van zaken van de automatisering van de HR-werkprocessen en uiteraard op basis van goed functioneren.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 22 januari 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/wp-content/uploads/2018/03/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• De heer R. Mulder, interim-hoofd Salarisadministratie, robert.mulder rug.nl
  • Mevrouw A.E. Nanninga, hoofd HR-Services, a.e.nanninga rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature