About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Casemanager Arbo, milieu en Duurzaamheid (0,6 fte) (220301)

Functieomschrijving

De RUG is eigenrisicodrager bij ziektewet en WGA. Als casemanager bent u verantwoordelijk voor het proces Wet verbetering poortwachter. U heeft een arbeidsdeskundige achtergrond, bewaakt de procedures en begeleidt actief de re-integratie. U werkt nauw samen met de afdeling HR en leidinggevenden. Binnen de arbodienst werkt u nauw samen met de bedrijfsarts.

Dit omvat de volgende werkzaamheden:

• begeleiden van (gedeeltelijk) arbeidsgeschikte (ex) medewerkers bij re-integratie
• opstellen van plannen van aanpak en evaluaties
• zoeken naar geschikte re-integratieplekken spoor 1 en 2
• coachen en begeleiden van de afdeling en leidinggevende waar de re-integratie plaatsvindt
• opbouwen van een netwerk met HR, afdeling arbeidsvoorwaarden, etc. en daarin nauw contact onderhouden over lopende zaken
• begeleiding bij WIA-aanvragen
• aanvragen herbeoordelingen
• daar waar nodig betrokkenen bewegen tot het ondernemen van acties.

Functie-eisen

• afgeronde opleiding op mbo+-niveau, bijvoorbeeld HRM, met aandachtsgebied verzuim en/of begeleiding
• ruime relevante werkervaring in een grote organisatie
• uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in de Engelse taal
• zelfstandig kunnen werken
• overige competenties: proactief, organisatiebewustzijn, doorzettingsvermogen, accuratesse.

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen is een organisatie met meer dan 6.000 medewerkers en 33.500 studenten. Zij heeft sterke wortels in het noorden van Nederland, is maatschappelijk actief en voelt zich sterk betrokken bij haar omgeving. Zij behoort tot de top van de Europese universiteiten en is internationaal georiënteerd.

De afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid (AMD) is de interne arbodienst van de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen de afdeling zijn alle relevante disciplines op het gebied van veiligheid, gezondheid en duurzaamheid vertegenwoordigd.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.920,- tot maximaal € 4.012,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
  • een tijdelijk contract, in eerste instantie voor de periode van een jaar; na een jaar is er een formele beoordeling van geschiktheid, waarna afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie en uw functioneren een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheid behoort.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen voor 24 oktober 2020, uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/wp-content/uploads/2018/03/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Peter Flach, bedrijfsarts afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid, 050-3635551.

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature