About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Contractmanager ICT en bedrijfsvoeringscontracten (0,8-1,0 fte) (220290)

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het volgende:

● zorgdragen voor het voorbereiden van (strategische) contracten, toezien op de naleving daarvan en bijdragen aan een efficiënt gebruik ten aanzien van ingekochte producten en diensten
● het samenstellen van programma’s van eisen met betrekking tot de in te kopen producten en/of diensten binnen de RUG
● het meten en beoordelen van prestaties van leveranciers
● het managen van de bedrijfsvoering van verschillende operationele processen
● het onderhouden van de relatie met externe leveranciers
● het onderhouden van de relatie met interne stakeholders en
● je hebt een belangrijk aandeel in het ontwerpen en inrichten van werkprocessen, procesverbetering en –ontwikkeling; in voorkomende gevallen kun je hiervoor ook de verantwoordelijkheid dragen
● je bent betrokken als projectleider bij aanbestedingstrajecten; in voorkomende gevallen kunnen dit ook projecten buiten het domein zijn
● je bent ondersteunend aan of verantwoordelijk voor financiële activiteiten waaronder budgettering
● je ziet toe op contract compliance samen met de collega van contractbeheer.

Functie-eisen

● je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur Facility Management of Bedrijfskunde en je hebt grote affiniteit met ICT en bedrijfsvoeringssystemen; het is een pre wanneer je een (NEVI-) opleiding op het gebied van contract- of leveranciersmanagement hebt afgerond
● je hebt een aantal jaren werkervaring binnen Inkoop-/Contractmanagement
● je hebt ervaring met aanbestedingen
● je hebt ervaring met het managen van contracten, onder andere door middel van het opstellen en meten van prestatie-indicatoren
● je beschikt over kennis van en ervaring met het gebied van projectmanagement
● je hebt ervaring met een FMIS-systeem, bij voorkeur Planon.

Je bent analytisch sterk, proactief, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kent het spel tussen contractmanagement, inkoop en juridische zaken als het gaat om aanpassingen in de contracten. Je signaleert proactief ontwikkelingen op aanpalende werkgebieden en verwerkt deze.

Organisatie

Het Facilitair Bedrijf (FB) van de Rijksuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie, waarin ruim 150 mensen zich elke dag sterk maken voor het leveren van een breed palet aan facilitaire producten en diensten.

Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facility management, vastgoed en investeringen, arbo & milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten.

Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

De afdeling
De afdeling Contractmanagement is verantwoordelijk voor het managen en beheren van alle contracten binnen de RUG. De afdeling draagt zorg voor het vertalen van de behoeften van de interne klanten binnen de RUG naar duidelijke contractafspraken met haar leveranciers en ziet vervolgens toe op een juiste naleving van deze afspraken, teneinde hiermee voor de RUG een beheersing van de kosten en verhoging van de kwaliteit te realiseren. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de afdeling Inkoopmanagement.

Wegens het vertrek van een contractmanager is er een vacature ontstaan voor een ervaren contractmanager.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris van minimaal € 2.790,- en maximaal € 4.402,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
  • de mogelijkheid om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband); minimaal 29 vakantiedagen met in het geval van een fulltime dienstverband 12 vakantiedagen extra
  • in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van een jaar; mogelijk is er na dit jaar kans op verlenging van het contract.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 28 september 2020 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/wp-content/uploads/2018/03/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

• Sippy Goris, 050-3635492, s.w.goris rug.nl
  • Jelmer van den Buijs, 050-3639474, j.s.van.den.buijs rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature