About us Latest news Events Well-being Week

Jouw welzijn als student

Het bestaan als student kan stressvol zijn, wat jou als persoon en je prestaties kan hinderen. De RUG heeft het beste met haar studenten voor en wil dat zij het meeste uit hun studententijd kunnen halen. Daarom zet zij zich van 4 tot 8 februari 2019 middels de Well-being Week in voor een gezonde studieomgeving. Deze campagne is bedoeld om alle studenten aan te sporen zich bewuster te worden van stress en om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Well-being week

Van 4 tot 8 februari heeft de RUG de Well-being Week georganiseerd. Het doel van deze campagne was om studenten aan te moedigen om zich meer bewust te worden van stress en om te leren hoe stress binnen de perken gehouden kan worden. De Well-being Week is een succes geweest. Wij bedanken alle organisaties die deze week mogelijk hebben gemaakt en we hopen dat studenten zich aangemoedigd voelen om te spreken over hun mentale gezondheid.

Vragen

Voor vragen en het opvragen van de literatuurlijst kun je contact opnemen met contact lijstcalimero.nl

Bron: Calimero

Laatst gewijzigd:12 maart 2020 18:55