Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news Events

‘Samen Verzilveren’ - symposium Research Center SPRINT

Wanneer:do 15-01-2015 12:30 - 17:00
Waar:Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, Groningen

Tijdens het symposium zullen de plannen van Research Center SPRINT voor 2015 worden uiteengezet, lopende SPRINT-projecten worden gepresenteerd en nieuwe innovatieve zorgproducten worden gedemonstreerd.

SPRINT is een samenwerkingsverband tussen het UMCG, de RUG en Universiteit Twente dat in 2011 werd opgericht. Centraal binnen SPRINT (Smart Prevention, Rehabilitation & INtervention Technologies) staat het realiseren van Smart Mobility Devices: slimme techniek die met name ouderen helpt langer zelfstandig in beweging te blijven. De nieuwe apparatuur voorkomt afname van mobiliteit, zowel thuis als in de werksituatie. Het zorgt ook voor betere revalidatie, bij de mensen thuis of in zorginstellingen. Daarnaast ontwikkelt SPRINT nieuwe prothesen en orthesen.

Programma

Zie: http://www.imdi-sprint.nl/wp-content/uploads/2014/12/Uitnodiging-en-programma-jaarlijkse-Symposium-SPRINT-2015.pdf

Informatie

Over Research Center SPRINT: www.imdi-sprint.nl

Inhoudelijke informatie kunt u krijgen bij Prof. Bart Verkerke, technisch-wetenschappelijk directeur van ResearchCenter SPRINT, 050-363 8995. Aanmelding voor het symposium kan door een e-mail te sturen aan het secretariaat, t.a.v Priscilla Tromp, g.p.v.tromp@umcg.nl