Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news Events

De Grote YoungLink CombiQuiz

Wanneer:do 16-10-2014 16:00 - 17:00
Waar:Jazzcafé De Spieghel, Peperstraat 11, Groningen

YoungLink is een actief netwerk voor Young Professionals die werken of afstuderen bij een van de Noorderlink organisaties. Netwerken, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met de veelzijdigheid van de noordelijke arbeidsmarkt staat centraal. Op 16 oktober organiseert YoungLink De Grote YoungLink CombiQuiz.

Net als bij teamsport kom je vaak het verste door te combineren. YoungLink combineert daarom twee aangename zaken tot iets nog veel aangenamers! In het gezellige Jazzcafé De Spieghel wisselen wij een pubquiz af met een tweetal Pecha Kucha's: De Grote YoungLink CombiQuiz. Tijdens een Pecha Kucha deelt een presentator aan de hand van 20 slides zijn of haar passie over een bepaald onderwerp. 20 seconden per slide, 6 minuten en 40 seconden later ben je heel wat wijzer. En goed opletten zul je, want de onderwerpen van de Pecha Kucha's zouden zomaar eens terug kunnen komen in de vragenrondes tijdens de pubquiz...

Ben je erbij? Te gek! Op donderdag 16 oktober ben je welkom vanaf 18:30 uur. Rond 22:00 uur sluiten we af met een borrel. Tot dan!

Programma

Inloop: vanaf 18:30

Aanvang: 19:00

Afsluiting met borrel: 22:00