Maatschappij/bedrijvenPubliekseducatieUniversiteitsmuseumBezoekersinformatie

Audiotour - Verrassende verhalen uit het Universiteitsmuseum

In de klassieke bovenzaal van het universiteitsmuseum zijn voorwerpen te zien uit ruim vierhonderd jaar universiteitsgeschiedenis: wonderlijke objecten die laten zien hoe onderzoekers gefascineerd werden door de wereld om hen heen en alles in het werk stelden om deze beter te begrijpen.

De audiotour neemt de bezoeker mee langs verrassende voorwerpen en boeiende verhalen die schuilgaan achter de kop van een orang-oetang op sterk water, de allereerste elektrische auto ter wereld of de Egyptische prinses, die een man bleek te zijn.

De gratis audiotour is in het museum te beluisteren op uw eigen smartphone via de app van iziTravel. De app kunt u voorafgaande aan uw bezoek downloaden, en dit is ook mogelijk via de gratis wifi bij de entreebalie van het museum.

Naast de audiotour is bij de entreebalie van het museum ook een gratis boekje beschikbaar, met daarin hoogtepunten uit de collectie.

Hoogtepunten vaste collectie
Laatst gewijzigd:26 juli 2017 15:34