Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningEten en drinkenAssortiment

Restaurants, koffiecafés en Take Aways

Restaurant Harmonie

Restaurants

In onze restaurants kun je dagelijks terecht voor een warme of koude lunch, een tussendoortje of een goede kop koffie. We bereiden dagelijks verse soepen, maken verschillende soorten belegde broodjes aan en bovendien vind je vaak een verse saladebar en smoothies op locatie. Alle restaurants zijn ten slotte voorzien van koffie- snoep- en frisdrankautomaten.

In restaurants Academia (17.00 tot 19.00 uur), Kapteynborg (17.00 tot 19.00 uur) serveren wij van maandag tot en met donderdag warme maaltijden! Vegetarische maaltijden worden eveneens bereid en mocht u andere dieetwensen hebben dan houdt de kok hier graag rekening mee. Ook bij de Sportsbar kan je de hele week terecht voor een warme maaltijd.

Facebookpagina
C-bar Harmonie

Koffiecafés

Ga naar een van onze koffiecafés voor de beste koffiesoorten van versgemalen bonen. Latte Macchiato’s, Caramel Coffee, thee? Het kan allemaal! Bij de coffee bars vind je bovendien een uitgebreid aanbod van koeken, cakejes en muffins; heerlijk als tussendoortje. Naast koffie en thee bieden we ook zuivelproducten.

Take Away Bernoulliborg

Take Aways

Take Aways zijn er voor de snelle klant. Hier vind je broodjes, soepen en een uitgebreid aanbod aan dranken. Bovendien kan je hier altijd een tussendoortje krijgen en koffie en thee-automaten zijn aanwezig.


Laatst gewijzigd:30 maart 2017 13:23
printOok beschikbaar in het: English