Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningEten en drinkenInteressant

Wanted: Hospitality Crew (m/v)

Food & Drinks is onderdeel van het Facilitair Bedrijf en heeft tien locaties met restaurants, Take-Away’s en koffiecafés. Ook buiten de restaurants verleent Food & Drinks haar diensten bij buffetten, recepties, of een barbecue of lunch op locatie.

Tempo Team

Het planbureau van Tempo Team is al jaren hofleverancier van medewerkers bij Food & Drinks. Vanuit een oproeppool zetten zij hospitality medewerkers in op diverse taken. Of je nu in de spoelkeuken staat af te wassen, in een coffee corner werkt of assisteert in de keuken; je levert dus een bijdrage aan een gastvrije universiteit!

Wat vraagt Tempo Team?

We vragen studenten met ervaring in en/of affiniteit met de catering. Daarnaast een flexibele beschikbaarheid tijdens de openingstijden van de restaurants.

Aanmelden of meer informatie?

Mail naar planbureau.groningen@tempo-team.nl of bel naar 050 313 4443.

Laatst gewijzigd:03 augustus 2017 10:20
printOok beschikbaar in het: English