Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXOver onsStudentassistenten

Catarina Gomes Neto

Hi! Ik ben Catarina Gomes Neto en ik zal jullie als studentassistent bij het Bètasteunpunt & Science LinX met allerlei biologie gerelateerde vragen helpen en natuurlijk ook met het profielwerkstuk!  

Om jullie een klein beetje meer over mij te vertellen; Ik ben 23 jaar, studeer nu Life Science & Technology (major Biomedical Sciences) nadat ik eerst een half jaartje Milieu- en Natuurwetenschappen in Utrecht heb gestudeerd. Alles wat met de aarde en de wereld om ons heen heeft te maken vind ik interessant; hierbij heeft het menselijk lichaam en het ontstaan van ziektes mijn grootste interesse. Doordat de opleiding Biologie/LS&T eerst erg breed is opgezet kan je na een half jaar een keuze maken waar jouw grootste interesse ligt. Dat is ook de reden waarom ik nu hier in Groningen zit.

Naast mijn studie probeer ik ook veel andere dingen te ondernemen. Zo ben ik erg geïnteresseerd in vreemde talen zoals Arabisch en ben ik daar in mijn vrije tijd veel mee bezig. Verder vind ik het erg leuk om andere activiteiten te organiseren via commissie- en bestuurswerk bij verschillende verenigingen en zet ik mij dit jaar ook als ONE jeugdambassadeur in tegen extreme armoede en voorkombare ziekten. Van al deze ervaringen heb ik veel geleerd en het past erg goed bij mijn brede interesses. Ook ben ik vaak op pad met vrienden, ga veel naar concerten, sport graag en ben veel buiten te vinden.

Als student-assistent ga ik jullie zo goed mogelijk op weg helpen; ik ben benieuwd naar jullie vragen!

Laatst gewijzigd:07 juni 2017 08:44