Publication

40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut

Woude, A. V. D. 2008 s.n.194 p.

APA

Woude, A. V. D. (2008). 40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut. s.n.

Author

Woude, Adriaan van der / 40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut.

s.n., 2008. 194 p.

Harvard

Woude, AVD 2008, 40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut. s.n.

40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut. / Woude, Adriaan van der.

s.n., 2008. 194 p.

Vancouver

Woude AVD. 40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut. s.n., 2008. 194 p.

BibTeX

@book{586367d99d01449db6c9feba924c8d5c,
title = "40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut",
abstract = "In de jaren 1960 verrees in de noordelijke punt van de Paddepoelpolder te Groningen het Kernfysisch Versneller Instituut. Dat instituut heeft in de loop der jaren een serie significante bijdragen geleverd aan de kernfysica, de atoomfysica en aanverwante gebieden van fundamenteel en toepassingsgericht onderzoek. Het Instituut bestaat nu 40 jaar, tijd om de geschiedenis te boekstaven. Adriaan van der Woude speelde zelf een belangrijke rol in die geschiedenis. Hij is in de archieven gedoken en beschrijft in dit gedenkboek het wel en wee van 40 jaar KVI. Van der Woude is oud-hoogleraar experimentele kernfysica aan de RuG.",
keywords = "Kernfysisch Versneller Instituut, Instituut, Rijksuniversiteit Groningen Gelegenheidsuitgaven, Kernfysisch Versneller, 1950-2000, Groningen, geschiedenis van de natuurkunde",
author = "Woude, {Adriaan van der}",
note = "Relation: http://www.rug.nl/ Rights: University of Groningen",
year = "2008",
publisher = "s.n.",

RIS

TY - BOOK

T1 - 40 jaar Kernfysisch Versneller Instituut

AU - Woude,Adriaan van der

N1 - Relation: http://www.rug.nl/ Rights: University of Groningen

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - In de jaren 1960 verrees in de noordelijke punt van de Paddepoelpolder te Groningen het Kernfysisch Versneller Instituut. Dat instituut heeft in de loop der jaren een serie significante bijdragen geleverd aan de kernfysica, de atoomfysica en aanverwante gebieden van fundamenteel en toepassingsgericht onderzoek. Het Instituut bestaat nu 40 jaar, tijd om de geschiedenis te boekstaven. Adriaan van der Woude speelde zelf een belangrijke rol in die geschiedenis. Hij is in de archieven gedoken en beschrijft in dit gedenkboek het wel en wee van 40 jaar KVI. Van der Woude is oud-hoogleraar experimentele kernfysica aan de RuG.

AB - In de jaren 1960 verrees in de noordelijke punt van de Paddepoelpolder te Groningen het Kernfysisch Versneller Instituut. Dat instituut heeft in de loop der jaren een serie significante bijdragen geleverd aan de kernfysica, de atoomfysica en aanverwante gebieden van fundamenteel en toepassingsgericht onderzoek. Het Instituut bestaat nu 40 jaar, tijd om de geschiedenis te boekstaven. Adriaan van der Woude speelde zelf een belangrijke rol in die geschiedenis. Hij is in de archieven gedoken en beschrijft in dit gedenkboek het wel en wee van 40 jaar KVI. Van der Woude is oud-hoogleraar experimentele kernfysica aan de RuG.

KW - Kernfysisch Versneller Instituut

KW - Instituut, Rijksuniversiteit Groningen Gelegenheidsuitgaven

KW - Kernfysisch Versneller

KW - 1950-2000