OnderzoekKapteyn Astronomical InstituteAgenda en Nieuws

Aanvang:09:00
Eindtijd:17:15
Waar:Kapteynborg, Landleven 12 in Groningen

Breng een bezoek aan de bacheloropleidingen van de RUG. Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je een eind op weg.

Je kunt je vanaf 1 oktober 2017 aanmelden voor de Open dag van 10 november 2017. Kies de presentaties die je wilt bezoeken en stel online je eigen dagprogramma samen. Je krijgt je toegangsbewijzen dan automatisch toegestuurd. Bekijk de plattegrond in het aanmeldsysteem en plan je route goed. Zo voorkom je dat je veel heen en weer moet reizen.

De volgende open dagen van 2017-2018 staat gepland op:
vrijdag 2 februari 2018
zaterdag 14 april 2018