OnderzoekExpertisecentrum taal, onderwijs en communicatie

Expertisecentrum taal, communicatie en onderwijs opgeheven

Het Expertisecentrum taal, onderwijs en communicatie (Etoc) was van 1998 tot 2013 een onderzoekscentrum binnen de faculteit der Letteren, waarin samenwerkingsprojecten werden gerealiseerd met o.a scholen, onderwijsbegeleidingsdiensten, educatieve uitgeverijen, stichtingen en overheidsinstellingen. Met ingang van 1 september 2013 is het Etoc opgeheven.

Etoc

Etoc-materiaal gezocht?

Een deel van de materialen die door het Etoc gemaakt zijn, blijft digitaal beschikbaar via deze site.
Zoekt u andere rapporten of lesmaterialen van het Etoc, neem dan contact op met de Wetenschapswinkel Taal, Cultuur en Communicatie.

Vragen en ideeën voor onderzoek?

Loopt u tegen problemen aan in uw praktijk op het gebied van taal, onderwijs en communicatie? Heeft u een vraag waar u geen antwoord op kunt vinden? Of heeft u een goed idee dat het onderzoeken waard is? Dan kan de wetenschapswinkel u wellicht helpen.

De wetenschapswinkel werkt zelf met studentonderzoek, maar kan ook doorverwijzen, adviseren en bemiddelen naar andere mogelijkheden van onderzoek en samenwerking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Drs. S.J. (Saskia) Visser

tawi@rug.nl