Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidVoorlichting

Eén dag student Rechten - juridische bestuurskunde

18 januari 2018

Ben jij benieuwd of de track juridische bestuurskunde (voorheen recht en bestuur) in Groningen voor jou de juiste keuze is? Tijdens Eén dag student Rechten - juridische bestuurskunde krijg je een beeld van de studie, maar maak je ook kennis met afgestudeerden, zodat je je een beeld kunt vormen van het werkveld. Gedurende de gehele dag worden je vragen beantwoord in informele gesprekken met studenten, docenten en praktijkdeskundigen.

Hoe ziet het programma eruit?

10.30 uur Ontvangst door de studievereniging
11.00 uur Toelichting op de studie
11.30 uur College Juridische bestuurskunde
12.30 uur Lunch en informeel gesprek met studenten en docenten van de opleiding
13.30 uur Rondleiding
14.30 uur Gesprek over de praktijk met alumnus
16.00 uur Borrel met docenten en huidige studenten
17.00 uur Etentje met studievereniging

Voor meer informatie over de opleiding zie www.rug.nl/bachelors/juridische-bestuurskunde

Waarom moet je er bij zijn?

Wil je een bevestiging dat rechten in Groningen voor jou de juiste keuze is, of twijfel je nog, kom dan zeker bij ons langs tijdens Eén dag student Rechten - juridische bestuurskunde. We zullen gedurende de dag proberen al jouw vragen te beantwoorden en je twijfel weg te nemen. Op intensieve wijze (maximaal aantal deelnemers: 25) maak je kennis met het bijzondere karakter van de studie en de stad! En daarnaast is het ook een hele leuke en gezellige dag, met veel contact met studenten (ervaringsdeskundigen noemen wij ze ook wel), docenten en praktijkdeskundigen. Kortom: de ideale gelegenheid om je voor te bereiden op je studiekeuze. Jij wilt toch ook goede keuze voor je vervolgopleiding maken?!

Deelnemen?

Eén dag student Rechten - juridische bestuurskunde wordt georganiseerd op 18 januari 2018. Aanmelding voor dit evenement is noodzakelijk. Klik hier om je aan te melden voor deze speciale editie.

De kosten voor deelname bedragen 10 euro, dat is inclusief koffie/thee, lunch en etentje.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2017 14:30