Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidCareers Services LawStageZelfanalyseWat wil ik en wat vind ik belangrijk

Wat wil ik en wat vind ik belangrijk?

Sommige studenten weten precies wat ze willen in het leven. Vaak hebben ze hier al van jongs af aan zicht op en stippelen hun toekomst, zoals een studie- en carrièreroute, al vroeg uit. Anderen hebben wat meer moeite om hun passie te vinden. Hoe zit dat bij jou? In dit onderdeel ga jij uitzoeken wat jij wilt en belangrijk vindt.

Heb je geen idee wat je wilt, dan kan een loopbaanbegeleider je mogelijk helpen. De loopbaancoach van de Faculteit Rechtsgeleerdheid is José van der Veen te bereiken via het e-mailadres: stage-rechten@rug.nl. Daarnaast kunnen de onderstaande sites, over loopbaanbegeleiding, je mogelijk ook helpen bij het maken van een keuze:

• Career Services: Loopbaanadvies in de Universiteitsbibliotheek
  • Eerst De Klas
  • Intermediair
  • Op Vacaturekrant vind je inside information van werknemers en sollicitanten en kun je je mening geven over jouw werkgever. Ook bundelen we informatie uit social media. Zo krijg je een helder beeld van wat er online te vinden is over werkgevers en profiteer je optimaal van elkaars ervaring!
  • MobiliteitNoord: De weg van Young Professional naar werk.

Wat wil ik en wat vind ik belangrijk?
Laatst gewijzigd:13 oktober 2017 13:34
printOok beschikbaar in het: English