Over onsActueelNieuwsberichten

Verhalencafé: Gronings studentenleven in de jaren '70

Zaterdag 28 oktober 2017, 15.00 uur, Universiteitsbibliotheek Binnenstad
12 oktober 2017

Studeerde u in Groningen in de roerige jaren ’70? Dan willen we graag met u in gesprek!
Kom zaterdag 28 oktober om 15.00 uur naar het Verhalencafé Gronings studentenleven in de jaren '70, in de koffiekamer op de 4e verdieping van de UB Binnenstad, Broerstraat 4, Groningen.

De middag wordt geleid door Frank den Hollander, zanger en cabaretier en werkzaam bij de UB. Frank, zelf student in de jaren ’70, vertelt natuurlijk ook over zijn eigen ervaringen.

Het verhalencafé wordt opgeluisterd met foto’s uit die tijd van Elmer Spaargaren, al decennialang de onofficiële ‘hoffotograaf’ van de RUG. Meepraten of alleen luisteren, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Studentenprotest tegen de muur van de Martinuskerk, de locatie van de huidige UB. Foto Elmer Spaargaren
Laatst gewijzigd:12 oktober 2017 14:26