Skip to ContentSkip to Navigation
founded in 1614  -  top 100 university

Onterechte e-mails 'UB RUG Niet verlengbaar'

08 maart 2017

In verband met een storing kunnen leners onterechte e-mails ontvangen met het verzoek om alle boeken in te leveren. Neemt u a.u.b. eerst contact met ons op - graag via de e-mail - voordat u alle boeken inlevert.

Via SmartCat > Sign in > My account kunt u zelf de vervaldatum van uw leningen zien.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:08 maart 2017 12:26

Meer nieuws

  • 28 maart 2017120 scholieren strijden ‘Bèta Battle’ bij de RUG

    Maandag 10 april is de Bernoulliborg van de Rijksuniversiteit Groningen de arena voor 120 leerlingen van 10 scholen uit Noord-Nederland. Dan strijden de scholieren de ‘Bèta Battle’, voorheen de JetNet Kwis.

  • 24 maart 2017Lokale lasten voor woningbezitters stijgen 0,6 procent

    Een huishouden met een eigen woning betaalt dit jaar gemiddeld 0,6 procent meer voor de belastingen aan gemeente, provincie en waterschap. Die stijging blijft ruim onder de verwachtte inflatie van 1,0 procent. De gemeentelijke lasten stijgen gemiddeld...

  • 24 maart 2017Grootste kans op rechtse coalitie

    Wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen laten zien dat het CDA acht en D66 zeven van elf belangrijkste beslispunten kunnen binnenhalen in een rechtse coalitie met de VVD en Christen Unie. Bij een coalitie met VVD en Groen Links lukt dat maar...