Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Ronald Stolk nieuwe directeur CIT

22 december 2016
Ronald Stolk
Ronald Stolk

Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen heeft prof.dr. Ronald Stolk per 1 februari 2017 benoemd als algemeen directeur van het Centrum voor Informatie Technologie (CIT), de centrale IT-organisatie van de RUG.

Ronald Stolk is op dit moment verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) als directeur Research Data & Biobanking. Daarnaast is hij hoogleraar Klinische Epidemiologie, wat hij zal voortzetten na zijn benoeming als directeur van het CIT.

Meer informatie over Ronald Stolk is te vinden via http://www.rug.nl/staff/r.p.stolk/

Laatst gewijzigd:22 december 2016 13:23
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws