Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

‘Golden road’ Open Access via licenties van de CMB

30 november 2016
Open Access

In de CMB libguide Open Access vindt u per uitgever alle informatie en een lijst met tijdschriften waarin u Open Access kunt publiceren. Er zijn steeds meer uitgeversdeals waarbij de Article Processing Charges (APC’s) of author’s fee is afgekocht. U hoeft dan als ‘corresponding author’ niets te betalen of er is sprake van een korting.

 • Voor al uw vragen en advies kunt u terecht bij openaccess@umcg.nl van de CMB.
 • Het is belangrijk dat u als auteur uw UMCG-emailadres gebruikt als u een artikel indient bij een tijdschrift.
 • Binnenkort komt er ook meer informatie over de ‘Green road Open Access’.

Laatst gewijzigd:14 maart 2017 11:52

Meer nieuws

 • 21 september 2017

  Nieuwe leden Young Academy Groningen

  Afgelopen maandag zijn de acht nieuwe leden van de Young Academy Groningen (YAG) officieel geïnstalleerd: Ming Cao, Simon Friederich, Joost Keizer, Sonja Pyott, Gert Stulp, Susanne Täuber, Marieke van Vugt en Erin Wilson. Ze delen hun passie voor onderzoek...

 • 20 september 2017

  Grote NWO-subsidie voor onderzoek naar betere samenwerking bij vernieuwen infrastructuur

  Een consortium onder leiding van prof.dr. Dirk Pieter van Donk ontvangt van NWO een subsidie van 500.000 euro voor onderzoek gericht op het verbeteren van grote infrastructurele onderhouds- en vernieuwingsprojecten. Zulke gemeenschappelijke projecten...

 • 12 september 2017

  Vrouwen of mannen aan de top? Beleggers maakt het niet uit

  Slechts 6 procent van de bestuurders van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen is vrouw. Dat wordt als problematisch ervaren. Zo wil het kabinet het liefst dat dit percentage stijgt tot 30. Beleggers reageren echter niet anders op de benoeming van...