Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Call for Papers CRASIS Annual Meeting 2015: CRISIS!

The identification, analysis, and commemoration of crises in the ancient world.
10 oktober 2014

The CRASIS Annual Meeting and Masterclass is a two-day event, set up as an informal meeting place for students at PhD or Research Master level, postdocs and senior staff to promote discussion, and exchange of ideas beyond disciplinary boundaries. A keynote speaker is invited to hold the Annual CRASIS Lecture and give a masterclass for (Research) MA and PhD students.

The 2015 CRASIS Annual Meeting will take place on Thursday 5 (PhD/ReMa Masterclass) and Friday 6 February 2015. We are proud to announce that Prof. dr. Monika Trümper (Freie Universität Berlin) will be our Master and Keynote speaker. The theme of the event will be CRISIS! The identification, analysis, and commemoration of crises in the ancient world.

We cordially invite PhD and Research Master Students, Post-Doctoral Researchers, as well as Senior Researchers to submit a proposal for the PhD/ReMa Masterclass or the Annual Meeting before 10 November 2014. Please consult the full Call for Papers for all further details.
Laatst gewijzigd:04 september 2017 13:29

Meer nieuws

 • 18 oktober 2017

  De universiteit die zichzelf opnieuw uitvond

  Prof. Klaas van Berkel presenteert op 27 oktober het tweede deel van de Universiteit van het Noorden, een driedelige geschiedenis van vier eeuwen Rijksuniversiteit Groningen. Centraal in het tweede deel (1876-1945) staat de transformatie van de universiteit...

 • 17 oktober 2017

  Religieus erfgoed in een geseculariseerde tijd

  Op 25 oktober 2017 vindt de opening van het nieuwe Centre for Religion and Heritage van de Rijksuniversiteit Groningen plaats tijdens de in dit kader georganiseerde studiemiddag ‘Religieus erfgoed in een geseculariseerde tijd’ aan de faculteit Godgeleerdheid...

 • 05 oktober 2017

  Uitbreiding samenwerking tussen RUG en Osaka University Japan

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en Osaka University uit Japan hebben hun samenwerking verlengd. Op 4 oktober 2017 tekenden Rector Magnificus Elmer Sterken en Prof. Shojiro Nishio de hernieuwde samenwerkingsovereenkomst. Osaka University is een...