Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Zomeravondgesprekken NRC met hoog RUG-gehalte

08 juli 2014

NRC publiceert de komende weken iedere zaterdag onder de titel Zomeravondgesprek een dubbelinterview tussen twee interessante personen en persoonlijkheden. Afgelopen zaterdag 5 juli was de eerste aflevering met de Groningse hoogleraar leiderschap Janka Stoker en voetbaltrainer Gertjan Verbeek. De komende zaterdagen maken onder andere ook de Groninger psycholoog Douwe Draaisma en gezondheidspsycholoog Trudy Dehue hun opwachting in het Zomeravondgesprek.

Laatst gewijzigd:31 juli 2014 14:09
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 18 oktober 2017

  De universiteit die zichzelf opnieuw uitvond

  Prof. Klaas van Berkel presenteert op 27 oktober het tweede deel van de Universiteit van het Noorden, een driedelige geschiedenis van vier eeuwen Rijksuniversiteit Groningen. Centraal in het tweede deel (1876-1945) staat de transformatie van de universiteit...

 • 17 oktober 2017

  iGEM-team tegen melkverspilling: fermentatiebacterie als virusverklikker?

  Met behulp van bacteriën kan melk fermenteren en ontstaat er bijvoorbeeld kaas of yoghurt. Helaas zijn deze bacteriën erg gevoelig voor virale infecties, waardoor het fermentatieproces kan mislukken. Gevolg is dat er jaarlijks grote hoeveelheden melk...

 • 12 oktober 2017

  Groen licht voor University College Fryslân in Leeuwarden

  Het nieuwe driejarige bachelorprogramma Global Responsibility & Leadership van de Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân heeft haar accreditatie verworven. Voor de opleiding is bij het Ministerie van Onderwijs het label ‘kleinschalig en intensief...