Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Inhuizing collectie Theologie en Religiewetenschappen | 24 juni 2014

17 juni 2014
prof. dr. C.K.M. (Kocku) von Stuckrad

Op dinsdag 24 juni zal prof. dr. Kocku von Stuckrad, decaan van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, het eerste boek uit de collectie Theologie en Religiewetenschappen overhandigen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer.

Het moment van overhandiging is:

 • dinsdag 24 juni
 • 10.45 uur
 • 4de verdieping, zaal Theologie en Religiewetenschappen, Filosofie

Je bent van harte welkom om de overhandiging bij te wonen!

De verhuizing start op maandag 23 juni.

Dit is de start van de derde inhuizing bibliotheken in het kader van het renovatieproject UB2020. De inhuizing van de collectie Theologie en Religiewetenschappen is onderdeel van een grotere organisatieverandering in de bibliotheekorganisatie. In de komende jaren zal het UB-gebouw grondig worden gerenoveerd.

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 17 oktober 2017

  Religieus erfgoed in een geseculariseerde tijd

  Op 25 oktober 2017 vindt de opening van het nieuwe Centre for Religion and Heritage van de Rijksuniversiteit Groningen plaats tijdens de in dit kader georganiseerde studiemiddag ‘Religieus erfgoed in een geseculariseerde tijd’ aan de faculteit Godgeleerdheid...

 • 17 oktober 2017

  Dag van de Groninger Geschiedenis

  Afgelopen zaterdag 14 oktober was de Universiteitsbibliotheek vertegenwoordigd op de druk bezochte Dag van de Groninger Geschiedenis in de Groninger Archieven.

 • 03 oktober 2017

  Star Wars als sleutel om het leven te begrijpen

  Op 6 oktober 2017 studeert Tekla Slangen, masterstudent Religiewetenschappen, af op een bijzonder onderwerp. Haar scriptie voor het masterprogramma Religie en het Publieke Domein [per 1 september 2017 opgegaan in de master Religion and Cultural Her...