Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Internationaal programma Minorities and Multilingualism.

11 maart 2014

Een gevolg van toenemende mobiliteit en ook van digitalisering is dat in onze wereld steeds meer mensen uit verschillende landen en werelddelen steeds vaker in contact met elkaar komen. Oude en nieuwe maatschappelijke groeperingen, elk met hun eigen taal en gewoontes, mengen zich met elkaar - of natuurlijk juist niet.

Voor scholieren die geïnteresseerd zijn in de problemen en uitdagingen van de multiculturele, meertalige samenleving en in het lot van kleine autochtone of allochtone taalgemeenschappen is er het internationale programma Minorities and Multilingualism.

Meer informatie:

Minorities and Multilingualism

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:16

Meer nieuws