Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Handen uit de mouwen: 1000 vrijwilligers gezocht

27 maart 2014

Eén maand vol evenementen: de 400ste verjaardag van de Rijksuniversiteit Groningen wordt gevierd met een bijzonder feestprogramma rond het thema For Infinity (4∞). Een groot RUG400-team werkt met veel noordelijke partners aan de organisatie van het uitgebreide programma. Het RUG400-team is nu op zoek naar 1000 vrijwilligers die willen helpen om samen alle evenementen mogelijk te maken.

Van 15 mei t/m 15 juni valt bijna iedere dag wat te beleven: grote en kleine evenementen, in stad en ommeland, voor jong en oud, overdag, ’s avonds en ’s nachts. En bij alle evenementen is hulp nodig: de DNA-experience, 400 dagen voor 400 vragen, spectaculair muziektheater Voor Eeuwig, de Gift for Infinity, De Nacht van Kunst & Wetenschap, Walk for Infinity, Lauwersloop, Maskerade, het grote slotfeest en nog veel meer. Op www.rug400.nl kan iedereen zich als vrijwilliger aanmelden.

Onvergetelijke ervaring

Samen met het RUG400-team de handen uit de mouwen steken en een onvergetelijke feestmaand neerzetten. Meewerken aan zo’n grote organisatie en deel uitmaken van een groot team. En met z’n allen de maand afsluiten met een gezellige afterparty voor alle vrijwilligers. Meewerken aan de organisatie van een groots feest; misschien een leerzame, maar in elk geval onvergetelijke ervaring!

Grote taken, kleine taken

Zo gevarieerd als het programma is, zo gevarieerd zijn ook de taken: op- en afbouw van evenementen, kaartcontrole, uitdelen consumptiemunten, begeleiden bezoekers, decoratiewerk, promotiewerk of horecawerk en nog veel meer. Iedereen kan een bijdrage leveren.

Handen uit de mouwen!
Handen uit de mouwen!
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:34
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 18 oktober 2017

  Proces in Parkinson-eiwit wellicht toekomstige therapeutische piste

  Een internationale groep onderzoekers, geleid door Wim Versées van de Vrije Universiteit Brussel en in nauwe samenwerking met Arjan Kortholt van de Rijksuniversiteit Groningen, heeft een essentieel mechanisme in het ‘Parkinson-eiwit’ LRRK2 ontrafeld...

 • 18 oktober 2017

  De universiteit die zichzelf opnieuw uitvond

  Prof. Klaas van Berkel presenteert op 27 oktober het tweede deel van de Universiteit van het Noorden, een driedelige geschiedenis van vier eeuwen Rijksuniversiteit Groningen. Centraal in het tweede deel (1876-1945) staat de transformatie van de universiteit...

 • 17 oktober 2017

  UB aanwezig op Dag van de Groninger Geschiedenis

  Afgelopen zaterdag 14 oktober was de Universiteitsbibliotheek vertegenwoordigd op de druk bezochte Dag van de Groninger Geschiedenis in de Groninger Archieven.