Over onsActueelNieuwsberichten

1 dag student Psychologie

08 september 2014

Voor wie?

Voor vwo-6-, hbo-studenten en studenten die al aan de universiteit studeren en overwegen van opleiding te switchen. Als je nog niet in vwo 6 zit, word je op een wachtlijst geplaatst. Wanneer er plekken over zijn, word je op volgorde van aanmelding alsnog geplaatst.
'Eén dag student Psychologie' is bedoeld voor scholieren die interesse hebben in de Nederlandstalige bacheloropleiding Psychologie. Tijdens deze dag wordt er dan ook Nederlands gesproken.

Wanneer?

Van september tot april. De eerstvolgende Een dag student Psychologiedagen zijn gepland op:

Vr 20 oktober 2017, wo 15 november 2017, vr 15 december 2017, vr 22 december 2017

Waar Verzamelen op Museumeiland. Daarna: Faculteit GMW, Heymans gebouw of gebouw Bloemstraat en collegezalen centrum.
Wat? De dag bestaat uit verschillende onderdelen: er is een presentatie over de opleiding psychologie, je krijgt de gelegenheid enkele studieboeken in te zien, je neemt deel aan een practicum gespreksvaardigheden en een practicum academische vaardigheden en je volgt een deel van een eerstejaars college. Ook neem je een kijkje op de faculteit. Natuurlijk kun je de hele dag vragen stellen aan de studentassistenten. Je volgt 'Eén dag student' in een groep van ongeveer 20 scholieren, begeleid door 2 studentassistenten. De informatie wordt in het Nederlands gegeven.
Kosten Er zijn geen kosten verbonden aan 'Een dag student'. Wel moet je voor je eigen lunch zorgen (zelf meenemen of kopen in de kantine)

Je kunt je online aanmelden

Heb je vragen aan een student, mail dan naar: voorlichting.psychologie@rug.nl.

Vragen voor de studieadviseur kun je stellen via studieadvies.psy@rug.nl

Laatst gewijzigd:09 oktober 2017 09:00