Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsActueelNieuwsberichten

Regarding the brain. Practices of objectivity in cerebral imaging. Seventeenth century-present

18 februari 2010

Promotie: mw. S. de Rijcke, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen
Proefschrift: Regarding the brain. Practices of objectivity in cerebral imaging. Seventeenth century-present
Promotor(s): prof.dr. D. Draaisma
Faculteit: Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:39

Meer nieuws

 • 20 november 2017

  Video: Religie en geweld

  In dit tweede deel van de videoreeks Mythbusting Religion & Conflict spreekt dr. Joram Tarusarira met Naomi O’Leary over religie, geweld en vrede. Joram Tarusarira werkt bij de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap als assistent professor...

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 14 november 2017

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt klanten loyaler

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) leidt tot loyalere klanten. De loyaliteit van klanten - gemeten aan het percentage dat na twee jaar nog steeds klant is - ligt 7% hoger bij bedrijven die in de ogen van hun klanten een grotere maatschappelijke...