Skip to ContentSkip to Navigation
founded in 1614  -  top 100 university

Dr. Taco van der Vaart benoemd tot lid Ubbo Emmius Colleghie

08 december 2009
De tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie, met uiterst rechts Taco van der Vaart.
De tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie, met uiterst rechts Taco van der Vaart.

Dr. Taco van der Vaart, universitair hoofddocent aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde en directeur van het Research Institute for Operations Management & Operations Research, is onlangs geïnstalleerd als lid van het Ubbo Emmius Colleghie . Dat gezelschap van congresinitiatoren uit de wetenschap en het bedrijfsleven is een adviescollege van het Groningen Congres Bureau, dat zich richt op het stimuleren van  Noord-Nederland als internationale ontmoetingsplaats.

Van der Vaart valt de eervolle benoeming ten deel als dank voor het organiseren van de 15th International Annual EurOMA Conference, die in juni 2008 in Groningen plaatsvond.

In totaal werden tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie (UEC) door Commissaris van de Koningin Max van den Berg geïnstalleerd. Als blijk van waardering voor hun inspanningen ontvingen de nieuwe leden een speciale oorkonde. De installatie vond plaats in Het Paleis, het voormalig Scheikundig Laboratorium van de Rijksuniversiteit Groningen.

In oktober 2006 werd dr. Bert Wiersema, zakelijk directeur van het Energy Delta Research Centre, eveneens benoemd tot lid van het Ubbo Emmius Colleghie.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:17

Meer nieuws

  • 18 januari 2017Gratis retourneerservice en langere zichttermijn verhoogt winstgevendheid webwinkels

    Klanten van webwinkels sturen veel producten retour omdat hun aankopen niet aan de verwachtingen voldoen. In Nederland wordt tot 30% van de online aankopen teruggestuurd, waarbij de kosten vaak voor rekening komen van de winkel. Promovendus Alec Minnema...

  • 03 januari 2017Gemeentelijke lasten grote gemeenten dalen

    De gemeentelijke woonlasten dalen dit jaar in de grote gemeenten. Huurders betalen 1,0 procent minder. Voor woningeigenaren dalen de lasten 0,2 procent. Dit blijkt uit het rapport Kerngegevens belastingen grote gemeenten 2017, dat is opgesteld door...

  • 23 december 2016Terugblik kick-off HeadsUP

    Wij blikken terug op een bevlogen kick-off, met kritische discussies en een vruchtbaar vooruitzicht.