Javascript must be enabled for the correct page display

Dr. Taco van der Vaart benoemd tot lid Ubbo Emmius Colleghie

December 08, 2009
De tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie, met uiterst rechts Taco van der Vaart.
De tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie, met uiterst rechts Taco van der Vaart.

Dr. Taco van der Vaart, universitair hoofddocent aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde en directeur van het Research Institute for Operations Management & Operations Research, is onlangs geïnstalleerd als lid van het Ubbo Emmius Colleghie . Dat gezelschap van congresinitiatoren uit de wetenschap en het bedrijfsleven is een adviescollege van het Groningen Congres Bureau, dat zich richt op het stimuleren van  Noord-Nederland als internationale ontmoetingsplaats.

Van der Vaart valt de eervolle benoeming ten deel als dank voor het organiseren van de 15th International Annual EurOMA Conference, die in juni 2008 in Groningen plaatsvond.

In totaal werden tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie (UEC) door Commissaris van de Koningin Max van den Berg geïnstalleerd. Als blijk van waardering voor hun inspanningen ontvingen de nieuwe leden een speciale oorkonde. De installatie vond plaats in Het Paleis, het voormalig Scheikundig Laboratorium van de Rijksuniversiteit Groningen.

In oktober 2006 werd dr. Bert Wiersema, zakelijk directeur van het Energy Delta Research Centre, eveneens benoemd tot lid van het Ubbo Emmius Colleghie.

Last modified:July 04, 2014 21:17

More news

  • July 06, 2015Thijmen Calis (BSc E&BE) best student of the University of Groningen!

    On 3 July, during the official close of the academic year, the University will award GUF-100 prizes to outstanding students, one from each faculty. Thijmen Calis (20), 3rd-year student in Economics and Business Economics, is proclaimed best student...

  • June 30, 2015Dialogue Table: talk and action

    The Groningen Dialogue Table has achieved results that would probably not have been possible without it. That is the conclusion of University of Groningen professors Janka Stoker and Heinrich Winter in their evaluation report ‘Dialogue Table: talk...

  • June 12, 2015FEB alumnus Lucas Hulsebos wint Marktonderzoekersprijs voor de tweede keer

    Lucas Hulsebos is Bureauonderzoeker van het jaar geworden, zo werd gisteren bekend bij de uitreiking van de jaarlijkse MOAwards aan de beste marktonderzoekers en marktonderzoeksbureaus. Hulsebos is alumnus Marketing van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde...