Skip to ContentSkip to Navigation
founded in 1614  -  top 100 university

Dr. Taco van der Vaart benoemd tot lid Ubbo Emmius Colleghie

December 08, 2009
De tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie, met uiterst rechts Taco van der Vaart.
De tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie, met uiterst rechts Taco van der Vaart.

Dr. Taco van der Vaart, universitair hoofddocent aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde en directeur van het Research Institute for Operations Management & Operations Research, is onlangs geïnstalleerd als lid van het Ubbo Emmius Colleghie . Dat gezelschap van congresinitiatoren uit de wetenschap en het bedrijfsleven is een adviescollege van het Groningen Congres Bureau, dat zich richt op het stimuleren van  Noord-Nederland als internationale ontmoetingsplaats.

Van der Vaart valt de eervolle benoeming ten deel als dank voor het organiseren van de 15th International Annual EurOMA Conference, die in juni 2008 in Groningen plaatsvond.

In totaal werden tien nieuwe leden van het Ubbo Emmius Colleghie (UEC) door Commissaris van de Koningin Max van den Berg geïnstalleerd. Als blijk van waardering voor hun inspanningen ontvingen de nieuwe leden een speciale oorkonde. De installatie vond plaats in Het Paleis, het voormalig Scheikundig Laboratorium van de Rijksuniversiteit Groningen.

In oktober 2006 werd dr. Bert Wiersema, zakelijk directeur van het Energy Delta Research Centre, eveneens benoemd tot lid van het Ubbo Emmius Colleghie.

Last modified:July 04, 2014 21:17

More news

  • February 09, 2016Professor Damien Power receives GLOBE Robert J. House Best Research Paper Award

    Together with three co-authors,FEB professorof Global Operations Management Damien Power has been awarded the prestigious international award for the best research paperonglobal leadership and/or cross-cultural research.The article was published in...

  • February 08, 2016Herman de Jong new dean of FEB as of 1 September

    The Faculty Board is proud to announce that Professor Herman de Jong has been appointed by the Board of the University as the new Dean of the Faculty of Economics and Business (FEB), starting 1 September 2016 for the period of 4 years.

  • February 04, 2016New book: How to create value with Big Data

    Big Data. Many organizations are struggling with the explosive growth and diversity of data, or fear missing out. The new book by Peter Verhoef, professor of Marketing at the University of Groningen, Edwin Kooge and Natasha Walk, managing partners of...