founded in 1614  -  top 100 university

President’s Journal

Volg het College van Bestuur op de voet

Elmer Sterken, Jan de Jeu en Sibrand Poppema (v.l.n.r.)

Het College van Bestuur bepaalt de strategie en koers van de universiteit. Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat doet collegevoorzitter Sibrand Poppema in Den Haag en Korea? En wat zijn de belangrijkste taken van rector magnificus Elmer Sterken en vice-voorzitter Jan de Jeu? Lees op deze pagina alles over de strategische activiteiten van het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen.

Onderstaand treft u een overzicht van het President’s Journal van Sibrand Poppema, de voorzitter van het College van Bestuur. Hij schrijft regelmatig over zijn werk in binnen- en buitenland.

De berichten uit het President's Journal worden afgewisseld met algemene nieuwsberichten over de activiteiten van het College van Bestuur. Rector magnificus Elmer Sterken is bovendien te volgen op Twitter.

Er zijn geen artikelen gevonden die voldoen aan de criteria.