ActueelNieuws

Hip lespakket maakt scholieren warm voor de logistiek

Basisschoolkinderen warm maken voor de logistiek, dat is de missie van hoogleraar Iris Vis. Samen met collega’s ontwikkelde zij een interactieve lesmethode voor leerlingen uit groep 7 en 8 die voor docenten gratis en eenvoudig is te downloaden op de website van onderzoekscentrum COPE. De lesmethode is onlangs gepresenteerd op basisschool De Wieden in Zwolle.

‘Ik wil leerlingen deze belangrijke sector laten ontdekken en hen laten zien welke mooie dingen er op logistiek gebied in Nederland gebeuren’, zegt Vis. Zij presenteerde het lespakket onlangs op basisschool De Wieden in Zwolle. De methode kwam tot stand met financiële ondersteuning door Dinalog, het Dutch Institute for Advanced Logistics.

Video's RUG

Het online videomagazine Unifocus belicht wekelijks onderwerpen die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering. Eerdere afleveringen en andere video's staan in onze videoportal.

Laatst gewijzigd:22 maart 2017 10:11
printOok beschikbaar in het: English