founded in 1614  -  top 100 university

Open dagen en introductie

Introductie evenementen

Wil je Groningen beter leren kennen of lid worden van één van de studentenorganisaties? Meld je dan aan voor de KEI-week en/of de introductieactiviteiten van de studentenorganisaties.

Datum Activiteit Omschrijving
14 t/m 18 augustus 2017 KEI-week Algemene Introductieweek voor nieuwe studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool
19 t/m 30 augustus 2017 Introductieperiode van de studentenverenigingen De studentenverenigingen organiseren een kamp en andere introductieactiviteiten voor aspirant-leden.
1 t/m 3 september 2017 of 8 t/m 10 september 2017 Introductiekampen faculteits- en studieverenigingen Diverse faculteits- of studieverenigingen organiseren een introductiekamp voor eerstejaars studenten van een opleiding.
4 september 2017 Opening Academisch Jaar Start studiejaar

De studentenorganisaties zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de deelnemers van de introductieactiviteiten. Zij worden ondersteund door de Advies Commissie Introductietijden (ACI). Daarnaast is de ACI aanspreekpunt bij incidenten en adviseert en/of bemiddelt ACI bij de afhandeling van incidenten tijdens de introductieactiviteiten.

Contactgegevens ACI

• Webpagina: ACI
  • E-mailadres: aci@rug.nl
  • Telefoon: 050 363 4652 (tijdens kantooruren)