OnderwijsOpleidingenMasteropleidingenOpleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Geschiedenis
Header image Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Geschiedenis

Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Geschiedenis

Contact

Wil je meer weten over de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Geschiedenis, neem dan contact op:

Bezoek ons!

Masterweek

Ontmoet de docenten en studenten van de Groningse masteropleidingen. En proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen, laboratoria en natuurlijk van de stad Groningen.

• 20 november 2017 - 24 november 2017

• 19 maart 2018 - 23 maart 2018

• 20 november 2017 - 24 november 2017

• 19 maart 2018 - 23 maart 2018

Studieverenigingen

• Ubbo Emmius

Ubbo Emmius is de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Ubbo Emmius telt bijna 800 leden en typeert zichzelf als een zeer actieve vereniging waar gezelligheids- en vakinhoudelijke evenementen op een unieke wijze worden gecombineerd. Er worden zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, feesten, (carrière-)congressen, borrels en filmavonden.

Brochure over de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Geschiedenis
printOok beschikbaar in het: English