UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Informatie voor studenten: maximaal aantal verlengingen is binnenkort bereikt

De komende weken zullen steeds meer studenten het maximale aantal verlengingen van boeken (12x) bereiken. (Een jaar geleden is begonnen met het automatisch verlengen van geleende werken)

Boeken worden dan niet meer verlengd, maar moeten getoond worden aan de Servicebalie indien men de boeken wil behouden.

Mocht u de boeken niet meer nodig hebben, lever ze dan zo spoedig mogelijk in. NB: Als een boek niet meer automatisch verlengd of ingeleverd wordt, kunnen de kosten oplopen tot maximaal 80 euro per boek.

Ook met de komende vakanties voor de deur is het handig om in SmartCat te checken of u het maximum aantal verlengingen hebt bereikt. Let op: het aantal verlengingen ziet u pas nadat u eerst handmatig de boeken heeft verlengd!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Servicebalie van de UB, tel. 050-3635020 of via e-mail.

Laatst gewijzigd:20 april 2017 14:01
printOok beschikbaar in het: English