Universiteitsbibliotheek

SHA_RE Your Face!

Laat Groningen zien wie de UB is!

22 maart 2017
.

Wil jij het gezicht van de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn? Laat je dan filmen voor een portret op de schermen in het trappenhuis van de UB.

Tijdens het heropeningfeest van de UB Binnenstad (30 mei t/m 2 juni 2017) wordt het lichtkunstwerk SHA_RE weer zichtbaar. Op de schermen zal het gezicht van de UB getoond worden: een speciale film met close-ups van de ‘bewoners’ van de UB: RUG-studenten en -medewerkers. Laat Groningen zien wie de UB is!

.

Hoe?

Je wordt een paar minuten individueel close-up gefilmd door Peter Musschenga, de kunstenaar die SHA_RE gemaakt heeft. Uit die opname wordt een deel (±15 seconden) verwerkt in een lange film met portretten. Deze film wordt continu vertoond op de schermen. Jouw gezicht dus 4 meter hoog in het trappenhuis van de UB!

Wanneer zijn de opnames?

Eind april. Via http://doodle.com/poll/cziaggarkf7wtgyb vind je de data en kun je een afspraak maken.

Wanneer wordt het vertoond?

Van 30 mei t/m 2 juni 2017. Daarna laat SHA_RE weer haar ‘normale’ gezicht zien.

Laatst gewijzigd:23 maart 2017 13:16