Skip to ContentSkip to Navigation

Universiteitsbibliotheek

SHA_RE Your Face!

Laat Groningen zien wie de UB is!

22 maart 2017
.
.

Wil jij het gezicht van de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn? Laat je dan filmen voor een portret op de schermen in het trappenhuis van de UB.

Tijdens het heropeningfeest van de UB Binnenstad (30 mei t/m 2 juni 2017) wordt het lichtkunstwerk SHA_RE weer zichtbaar. Op de schermen zal het gezicht van de UB getoond worden: een speciale film met close-ups van de ‘bewoners’ van de UB: RUG-studenten en -medewerkers. Laat Groningen zien wie de UB is!

.
.

Hoe?

Je wordt een paar minuten individueel close-up gefilmd door Peter Musschenga, de kunstenaar die SHA_RE gemaakt heeft. Uit die opname wordt een deel (±15 seconden) verwerkt in een lange film met portretten. Deze film wordt continu vertoond op de schermen. Jouw gezicht dus 4 meter hoog in het trappenhuis van de UB!

Wanneer zijn de opnames?

Eind april. Via http://doodle.com/poll/cziaggarkf7wtgyb vind je de data en kun je een afspraak maken.

Wanneer wordt het vertoond?

Van 30 mei t/m 2 juni 2017. Daarna laat SHA_RE weer haar ‘normale’ gezicht zien.

Laatst gewijzigd:23 maart 2017 13:16

Meer nieuws

  • 21 april 2017Rubicon-beurs voor Ellen Dingemans

    Ellen Dingemans heeft van NWO een Rubicon-beurs ontvangen. Dingemans gaat daarmee onderzoek doen naar betaald werk na pensioen in Europa. Dingemans is als onderzoeker verbonden aan het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut, dat aan de...

  • 11 april 2017Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

    Prof. Ming Cao, dr. Simon Friederich, dr. Joost Keizer, dr. Sonja Pyott, dr. Gert Stulp, dr. Susanne Täuber, dr. Marieke van Vugt en dr. Erin Wilson zijn benoemd tot lid van de Young Academy Groningen.

  • 10 april 2017Kunst onder de hamer bij de RUG

    Vanaf 17 april vindt een online veiling plaats van 360 BKR-kunstwerken die in bezit zijn van de RUG. Een online catalogus is te bekijken op de site van veilinghuis Omnia. Op 22 en 23 april zijn de kunstwerken te bekijken tijdens een kijkweekend. De...