Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

SHA_RE Your Face!

Laat Groningen zien wie de UB is!
22 maart 2017
.
.

Wil jij het gezicht van de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn? Laat je dan filmen voor een portret op de schermen in het trappenhuis van de UB.

Tijdens het heropeningfeest van de UB Binnenstad (30 mei t/m 2 juni 2017) wordt het lichtkunstwerk SHA_RE weer zichtbaar. Op de schermen zal het gezicht van de UB getoond worden: een speciale film met close-ups van de ‘bewoners’ van de UB: RUG-studenten en -medewerkers. Laat Groningen zien wie de UB is!

.
.

Hoe?

Je wordt een paar minuten individueel close-up gefilmd door Peter Musschenga, de kunstenaar die SHA_RE gemaakt heeft. Uit die opname wordt een deel (±15 seconden) verwerkt in een lange film met portretten. Deze film wordt continu vertoond op de schermen. Jouw gezicht dus 4 meter hoog in het trappenhuis van de UB!

Wanneer zijn de opnames?

Eind april. Via http://doodle.com/poll/cziaggarkf7wtgyb vind je de data en kun je een afspraak maken.

Wanneer wordt het vertoond?

Van 30 mei t/m 2 juni 2017. Daarna laat SHA_RE weer haar ‘normale’ gezicht zien.

Laatst gewijzigd:13 juni 2017 14:26
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 12 september 2017

  Vrouwen of mannen aan de top? Beleggers maakt het niet uit

  Slechts 6 procent van de bestuurders van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen is vrouw. Dat wordt als problematisch ervaren. Zo wil het kabinet het liefst dat dit percentage stijgt tot 30. Beleggers reageren echter niet anders op de benoeming van...

 • 05 september 2017

  RUG op plek 83 in THE ranking

  De RUG staat dit jaar op plaats 83 in de Times Higher Education Ranking. Dat is drie plaatsen lager dan vorig jaar, toen de RUG op plek 80 stond.

 • 04 september 2017

  Aegir niet welkom bij opening academisch jaar

  De Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool hanteren duidelijke gedragsregels voor studentenverenigingen en -organisaties. Deze staan in de gedragscode die de Groninger Studenten Roeivereniging Aegir als een van de eerste verenigingen heeft...

Volg ons opfacebook twitter