Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

SHA_RE Your Face!

Laat Groningen zien wie de UB is!
22 maart 2017
.
.

Wil jij het gezicht van de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn? Laat je dan filmen voor een portret op de schermen in het trappenhuis van de UB.

Tijdens het heropeningfeest van de UB Binnenstad (30 mei t/m 2 juni 2017) wordt het lichtkunstwerk SHA_RE weer zichtbaar. Op de schermen zal het gezicht van de UB getoond worden: een speciale film met close-ups van de ‘bewoners’ van de UB: RUG-studenten en -medewerkers. Laat Groningen zien wie de UB is!

.
.

Hoe?

Je wordt een paar minuten individueel close-up gefilmd door Peter Musschenga, de kunstenaar die SHA_RE gemaakt heeft. Uit die opname wordt een deel (±15 seconden) verwerkt in een lange film met portretten. Deze film wordt continu vertoond op de schermen. Jouw gezicht dus 4 meter hoog in het trappenhuis van de UB!

Wanneer zijn de opnames?

Eind april. Via http://doodle.com/poll/cziaggarkf7wtgyb vind je de data en kun je een afspraak maken.

Wanneer wordt het vertoond?

Van 30 mei t/m 2 juni 2017. Daarna laat SHA_RE weer haar ‘normale’ gezicht zien.

Laatst gewijzigd:13 juni 2017 14:26
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juli 2017

  RUG stopt aanbesteding Feringa Building

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft besloten de aanbestedingsprocedure voor de nieuwe Feringa Building op de Zernike Campus te stoppen. Er is een onoverbrugbaar verschil geconstateerd tussen het plafondbedrag van de...

 • 14 juli 2017

  Avebe landt in vruchtbare grond op Zernike Campus

  Coöperatie Avebe heeft op donderdag 13 juli de eerste 'aardappel' geplant op Zernike Campus Groningen tijdens de feestelijke start van de bouw van het nieuwe Innovatiecentrum.

 • 11 juli 2017

  RUG bouwt zonnepanelenveld op Zernike voor meer duurzame energie

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) legt deze maand een groot veld van 1.700 zonnepanelen neer in het noorden van de Zernike Campus Groningen. De duurzame energieopbrengst gaat direct naar onderzoeksapparatuur in de buurt.

Volg ons opfacebook twitter