Skip to ContentSkip to Navigation

Universiteitsbibliotheek

Nieuwe entree Universiteitsbibliotheek Binnenstad in gebruik

20 maart 2017

De laatste bouwschotten zijn verdwenen en onthullen de nieuwe, lichte entree van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad aan het Broerplein. Via twee draaideuren in de glazen pui betreden studenten, medewerkers en bezoekers de nieuwe ontvangstruimte met Receptie en Servicebalie. Met de ingebruikname van de nieuwe entree, nadert de renovatie zijn afronding.

De laatste werkzaamheden zullen medio mei afgerond zijn. Zo is de Servicebalie nog tot medio april te vinden op de derde verdieping, waarna deze verhuist naar de nieuwe ontvangstruimte op de begane grond. De nieuwe kantoren op de eerste verdieping worden eind april opgeleverd en dan verhuizen de medewerkers vanaf de derde verdieping naar hun nieuwe werkomgeving. Als de gehele renovatie is afgerond, wordt dat gevierd met een feestweek (incl. een open dag) tussen 29 mei en 2 juni 2017.

Laatst gewijzigd:21 maart 2017 14:31

Meer nieuws

  • 28 maart 2017120 scholieren strijden ‘Bèta Battle’ bij de RUG

    Maandag 10 april is de Bernoulliborg van de Rijksuniversiteit Groningen de arena voor 120 leerlingen van 10 scholen uit Noord-Nederland. Dan strijden de scholieren de ‘Bèta Battle’, voorheen de JetNet Kwis.

  • 24 maart 2017Lokale lasten voor woningbezitters stijgen 0,6 procent

    Een huishouden met een eigen woning betaalt dit jaar gemiddeld 0,6 procent meer voor de belastingen aan gemeente, provincie en waterschap. Die stijging blijft ruim onder de verwachtte inflatie van 1,0 procent. De gemeentelijke lasten stijgen gemiddeld...

  • 24 maart 2017Grootste kans op rechtse coalitie

    Wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen laten zien dat het CDA acht en D66 zeven van elf belangrijkste beslispunten kunnen binnenhalen in een rechtse coalitie met de VVD en Christen Unie. Bij een coalitie met VVD en Groen Links lukt dat maar...