UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Nieuwe entree Universiteitsbibliotheek Binnenstad in gebruik

De laatste bouwschotten zijn verdwenen en onthullen de nieuwe, lichte entree van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad aan het Broerplein. Via twee draaideuren in de glazen pui betreden studenten, medewerkers en bezoekers de nieuwe ontvangstruimte met Receptie en Servicebalie. Met de ingebruikname van de nieuwe entree, nadert de renovatie zijn afronding.

De laatste werkzaamheden zullen medio mei afgerond zijn. Zo is de Servicebalie nog tot medio april te vinden op de derde verdieping, waarna deze verhuist naar de nieuwe ontvangstruimte op de begane grond. De nieuwe kantoren op de eerste verdieping worden eind april opgeleverd en dan verhuizen de medewerkers vanaf de derde verdieping naar hun nieuwe werkomgeving. Als de gehele renovatie is afgerond, wordt dat gevierd met een feestweek (incl. een open dag) tussen 29 mei en 2 juni 2017.

Laatst gewijzigd:13 juni 2017 14:25
printOok beschikbaar in het: English