Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

Nieuwe entree Universiteitsbibliotheek Binnenstad in gebruik

20 maart 2017

De laatste bouwschotten zijn verdwenen en onthullen de nieuwe, lichte entree van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad aan het Broerplein. Via twee draaideuren in de glazen pui betreden studenten, medewerkers en bezoekers de nieuwe ontvangstruimte met Receptie en Servicebalie. Met de ingebruikname van de nieuwe entree, nadert de renovatie zijn afronding.

De laatste werkzaamheden zullen medio mei afgerond zijn. Zo is de Servicebalie nog tot medio april te vinden op de derde verdieping, waarna deze verhuist naar de nieuwe ontvangstruimte op de begane grond. De nieuwe kantoren op de eerste verdieping worden eind april opgeleverd en dan verhuizen de medewerkers vanaf de derde verdieping naar hun nieuwe werkomgeving. Als de gehele renovatie is afgerond, wordt dat gevierd met een feestweek (incl. een open dag) tussen 29 mei en 2 juni 2017.

Laatst gewijzigd:13 september 2017 11:16
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 14 november 2017

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt klanten loyaler

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) leidt tot loyalere klanten. De loyaliteit van klanten - gemeten aan het percentage dat na twee jaar nog steeds klant is - ligt 7% hoger bij bedrijven die in de ogen van hun klanten een grotere maatschappelijke...

 • 13 november 2017

  Twee RUG-onderzoekers treden toe tot ​D​e Jonge Akademie

  Twee jonge wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn toegelaten tot De Jonge Akademie: Han Thomas Adriaenssen en Bettina Reitz-Joosse.

Volg ons opfacebook twitter