Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

UniversiteitsbibliotheekCollectiesLetteren

De collectie

Arts collection letteren collectie

De collectie Letteren bestaat uit:

 • Collectie Letteren
  In de collectie Letteren worden 47 onderwerpen belicht. Alle onderwerpen hebben een aparte rubrieksindeling om de publicaties per onderwerp makkelijk te kunnen vinden. Middels de rubrieksindeling weet u waar publicaties in de open opstelling staan. Deze collectie vindt u op de tweede verdieping in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Het grootste deel van de collectie staat in het magazijn; u kunt deze publicaties via SmartCat reserveren.
 • Collectie Archeologie
  De collectie van Archeologie vindt u op de tweede verdieping in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. De collectie bestaat uit de Mediterrane en Prehistorische Archeologie.
 • Korea Collectie
  De open opgestelde Korea Collectie op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek bestaat uit boeken over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Korea en Korean Studies.
 • Filmcollectie
  Binnen de collectie Letteren bevindt zich een grote collectie films op dvd t.b.v. het onderwijs aan de Faculteit Letteren. Deze zijn alléén raadpleegbaar voor studenten en medewerkers van de Faculteit Letteren. Het reserveren van de filmcollectie doet u via SmartCat (zoeken op acteur en/of regisseur doet u door te zoeken op 'auteur').
Werkcollegekasten

Als docent kunt u publicaties laten 'vastzetten' voor een werkcollege. Dit houdt in dat de publicaties die studenten nodig hebben voor een werkcollege, voor het betreffende semester niet uitgeleend kunnen worden, zodat iedereen ze kan raadplegen.

Laatst gewijzigd:20 juli 2017 14:33
printOok beschikbaar in het: English
Volg ons opfacebook twitter