Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueel

Wouter Heinen nieuwe portefeuillehouder Middelen Faculteit der Letteren

Wouter Heinen

Drs. Wouter Heinen MPM treedt per 1 april aan als nieuwe portefeuillehouder (PH) Middelen en lid van het Faculteitsbestuur bij de Faculteit der Letteren. Hij volgt dhr. Egon Dietrich op die met pensioen zal gaan.

Heinen (48) is sinds 2013 werkzaam als PH Middelen/directeur bedrijfsvoering bij de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap aan de RUG. Daarvoor was hij werkzaam als programmamanager Onderzoek en als beleidscoördinator van het College van Bestuur bij de Vrije Universiteit Amsterdam en als hoofd Voorlichting, Cultuur en Beleid van de Dienst Studentenzaken bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij rondde een Master in Public and non-profit Management (MPM) af bij TiasNimbas Business School, Universiteit van Tilburg.

Laatst gewijzigd:21 maart 2017 10:44
printOok beschikbaar in het: English