founded in 1614  -  top 100 university

Faculteit der Letteren

Career Event: bridging the gap between you and your work-field!

Wanneer:di 09-05-2017
Aanvang:13:00
Eindtijd:17:00
Waar:Faculteit der Letteren

Op 9 mei 2017 van 13.00 tot 17.00 uur staat de Faculteit der Letteren in het teken van de arbeidsmarkt. De middag is vrij geroosterd voor alle Letterenstudenten, zodat iedereen een kijkje kan komen nemen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Het Career Event helpt je op weg met jouw voorbereidingen op je toekomstige loopbaan. Centraal staat hierbij het stimuleren van een échte conversatie tussen de student en de werkgever.

Neem tijdens het Career Event deel aan interactieve workshops en lezingen. Hoe is het bijvoorbeeld om voor de overheid te werken? Hoe start je een eigen bedrijf? Welke kwaliteiten moet je hebben om een PhD-student te worden?

Ook meer hands-on workshops maken deel uit van de dag. Waar moet je aan denken tijdens een netwerkgesprek? Wat zijn do’s en don’ts tijdens een sollicitatie? En hoe richt je een LinkedIn CV in?

Op de carrièremarkt op het Harmonieplein kun je met bedrijven en alumni in gesprek gaan over jouw carrière. Je kan je CV laten checken en een professionele foto voor op jouw LinkedIn laten maken. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Dus: ben jij bezig met jouw toekomst, maar weet je nog niet zo goed hoe deze eruit zou kunnen zien? Kom dan naar het Career Event in en rondom het Harmoniegebouw op 9 mei 2017!

Heb je al vragen? Neem dan contact met ons op via careerevent.fdl@rug.nl!