KVI - Center for Advanced Radiation TechnologyAgenda

Wanneer:vr 20-10-2017
Aanvang:11:00
Waar:EnergyBarn (EnTranCe) en KVI-CART

KVI-Center for Advanced Radiation Technology, onderzoeksinstituut van de Rijksuniversiteit Groningen, organiseert op vrijdag 20 oktober 2017 het event “AGOR: the next 20 years!”.

Tijdens dit feestelijke event willen wij, samen met u, een blik werpen op de toekomst van onze onderzoeksfaciliteit rondom de deeltjesversneller AGOR. Met korte lezingen, demonstraties en een rondleiding besteden we aandacht aan onze speerpunten en mogelijkheden zoals: fysisch-technologisch onderzoek voor bijv. protonentherapie, radiobiologisch onderzoek en bestralingen voor de industrie.

Meer informatie.

NB: dit betreft een evenement dat alleen op uitnodiging toegankelijk is. Meer informatie en een verzoek om een uitnodiging kunnen aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar agor20-kvicart@rug.nl.

AGOR
printOok beschikbaar in het: English