Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenInformatie voor aankomende GMW-studenten

Research Master Behavioural and Social Sciences

International master students

Please check this webpage regularly, as additional information about the study start week and introduction period will be placed here as well.

Study Start Week

In the first week of September the introduction week will take place. You will receive the welcome programme from the Research Master coordinator. There will be meetings with the programme director, the Research Master coordinator and the staff members to get to know the programme and your fellow students.

Documenten

• Studiegids 2017-2018. Er wordt van je verwacht dat je de regels en richtlijnen die in de studiegids staan kent. We raden je aan de algemene informatie, informatie over de opleiding, de vakken en de regels en richtlijnen te bestuderen voor de start van het semester. Op die manier ben je goed voorbereid op de eerste weken, weet je wat je kunt verwachten en kun je een planning maken. Let op: er kunnen updates zijn in de studiegids.
  • Snelstartgids faculteit GMW 2017-2018. Belangrijke informatie over de faculteit en over de IT-faciliteiten. Kijk voor aanvullende (Engelse) uitleg over de Student Portal, Progress-WWW (inschrijving vakken), Ocasys (rooster samenstellen) op www.rug.nl/gmw/start-up-info/handige-tips!
  • Academische jaarkalender 2017-2018 (overzicht van de onderwijsperiodes, tentamenweken en vakanties)

Onderwijsbalie GMW

Heymansgebouw
1e verdieping (via de bibliotheek)
Grote Kruisstraat 2/1,
9712 TS Groningen
Tel: 050-363 6301

Openingstijden onderwijsbalie GMW: Gedurende de maanden juli en augustus kun je contact opnemen met de opleiding via: Onderwijsbalie Faculteit GMW, tel: 050-363 6301, email: owbalie.gmw@rug.nl.

Vragen over de opleidingen aan de faculteit GMW: www.rug.nl/gmw/vraagenantwoord.

Universiteit

Register in time!